News:

Apachefoorumi.net
Parasta Parsaa Jokaiseen Yöttömään Yöhön.

Main Menu

Reseptivihko.

Started by McCLANE, Sun 16.12.2007 22:25:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

McCLANE

kirjoittakaan tänne omat ja miksei valmiitkin reseptit ja niiden muunnokset.
täällä kun ei tämmöstä vie ollut.


karjalan pata.

otahan karjalanpaisti lihaa, 400 grammaa tahi kilon, ei niin väliä jos syöjiä on.
pilko lihat penemmäksi ja läski kohdat pois, ruskista pinnat kuumalla paistinpannulla pieni erä kerrallaan että saat pinnan kiinni ja heitä sit pataan.
käytä paistamiseen öljyä, ihan sama mitä öljyä, oliivi tai rypsiöljyä tai vaikka perinteistä voita, oman maun mukaan.
ite käytän rypsiöljyä. mausta millä haluat, itse laitan grilli maustetta, sipulia, tavallista tahi punasipulia, kumpaa nyt sattuu oleen ja jonnin verran laitan ruohosipulia.
sitruuna pippuria ja pari laakerin lehteä sekaan ja yksi peruna pieneksi pilkottuna, mieluiten jauhoinen peruna.
laita uuniin 200 astetta tahi hellalle, miten haluat, anna muhia vajaat kolme tuntia ja vietä se aika vaikka täällä apachella  :jepso:
sit pari porkkanaa pilkottuna pataan ja aimo annos sulate juustoo, itse tänään laitoin olympia sulate juustoa, mut mielestani koskenlaskija sopinee paremmin tai jätä koko juusto pois jos et tykkää.
kolmen tunnin kypsymisen jälkeen perunat hellalle tahi pataan suoraan ja kun perunat on pehmoisia, on ruokakin valmista ja liha mureaa.

tuon perunan idea, joka laitetaan heti lihojen kanssa pataan pilkottuna, se saostaa hieman sitä pataa ja antaa pehmeän maun, mielestäni juuri sopivasti.
ask a stupid question - get a stupid answer.

Rudolf Käki

Poista Forssan maksalaatikosta pahvikansi ja töräytä sisältö mikroaaltouunin kestävälle lautaselle. Lisää maksalaatikon päälle reilu klöntti margariinia tai voita. Tuuppaa lautanen mikroaaltouuniin ja lämmitä täydellä teholla noin 3 minuuttia. Halutessasi voit lisätä lämmitettyyn annokseen euroshopper ketsuppia makusi mukaan. Ruokajuomaksi suosittelen kirnupiimää tai mitä tahansa alkoholipitoista nestettä (mm. olut,punaviini,Lasol,Suomiviina Jne...)

Bon appetit.  :nykytaide:
1980-2023
In Memoriam.

Paskis

Paska munakas

Ota 3-4 munaa, ja riko ne johonkin syvään astiaan. Pistä sekaan ruokalusikallinen vettä + pippuria ja suolaa. Sekoita haarukalla, kunnes munien rakenne menee rikki, ja ne sekoittuvat sakeaksi. Pistä sekaan sipulia, kinkkuviipaleita ja mitä ikinä haluatkaan. Sekoita vielä vähän.
Pistä paistinpannulle rasvaa, ja kaada seos pannulle. Siirtele munakasta reunoilta keskelle päin, kunnes se hyytyy. Syö jos uskallat.


Piimäsoppa
Ota litran purkki piimää, ja kaada kaikki kattilaan. Leikkele sekaan kesäkurpitsaviipaleita. Mausta soppa viherpippurilla ja sekoita. Tarjoillaan jääkylmänä.
Ei tää oo nyt niin vakavaa, tää on vaan jääkiekkoo.

Trinity

No pakkohan tää on täänne laittaa:

Jouluinen viskikakku

Sopii joulukakuksi tai vaikka viikonloppukakuksi.

1 dl sokeria
4 munaa
2 dl kuivattuja hedelmiä
1 tl suolaa
1 dl fariinisokeria
4 rkl sitruunamehua
pähkinöitä
2 l viskiä

Ota esiin suurehko kulho. Tarkasta maistamalla viskin laatu. Kaada
mittaan 1 dl viskiä ja juo se. Toista. Laita sähkövatkain päälle.

Maista viskiä uudelleen varmistaaksesi, että se on korkealaatuista.

Sekoita 1 dl voita laajassa sameahkossa kulhossa, lisää 1 rkl
sokeria ja vatkaa taas. Varmista, että viski on vielä hyvää, juo uusi jupillinen.

Käännä vatkaaja poish päältä. Riko kaksi kanaa ja lishää kulhoon,
shamoin kuivatut hedelmät. Vatkaa kääntäjä taash päälle.

Jos heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, väännä irti
ruuvireisshelillä.

Maishta shitten onko vishki vielä herkeälaatuishta.

Shitten shiivilöi 2 dl shuolaa, tai jotain. Ei OO nniin nöpönnuukaahhh. Tsekkaa vishki. Shiivilöi shitruuamehu, lishää yksi ruoka. Lushikka.
Shokeria tai jotain, aivan shama ..kele.

Voitele uuni. Kkäännä kaakkuvoka 220 asteesheen, älä nohda
käännyttää vatkainta poish. Heitä kulho ikkunashta, tshe...tshekkaa
taas vishhki.
hush little baby, don't say a word,
never mind that noise you heard
it's just the beasts under your bed,
in your closet, in your head
- Metallica: Enter Sandman-

pehr schwago

Quote from: Joulupaska on Sat 22.12.2007 01:01:00 (UTC+0200)
Paska munakas

Ota 3-4 munaa, ja riko ne johonkin syvään astiaan. Pistä sekaan ruokalusikallinen vettä + pippuria ja suolaa. Sekoita haarukalla, kunnes munien rakenne menee rikki, ja ne sekoittuvat sakeaksi. Pistä sekaan sipulia, kinkkuviipaleita ja mitä ikinä haluatkaan. Sekoita vielä vähän.
Pistä paistinpannulle rasvaa, ja kaada seos pannulle. Siirtele munakasta reunoilta keskelle päin, kunnes se hyytyy. Syö jos uskallat.


Teen muuten samoin, mutta ensiksi kuumalle pannulle pilkottu sipuli ja purkillinen tonnikalaa, kun sipuli on kuullotettu, munamassa päälle ja hyvää tulee!


sipulii

Ka no joulu Sandwich !

Tuuba Sumalaista sinappii
Pala vaaleta leippee
Voita tai margariinii
Kinkkua mieluiten ylikypsää.

1. Ote leipä palanen
2. Voitele pikkusen voilla
3. Voitele runsaasti sinappi piälle
4. Laita kinkkua päälle
5. Toine palanen päälle ja VOILA JOULU SANDWICH IS READY

Jatko toiminpiteitä

6. Avaa jääkaappi ota olutta
7. Vittuile vaimollesi
8. Katso pornoa/lätkää.

Toivoo Admin. Sipulii         :nykytaide:
Seksivalistus is only a matter of time.

Sauva

Raikas hyytelötorttu :drool:

75g margariinia
200g digestivekeksejä murustettuna

4 dl piimää
11/2 dl sokuria
2 dl kermaa

6 liivatelehteä
3 rkl sitruunamehua

Sulata margariini ja sekoita keksin muuruuhin. Painele irtopohojavuokahan, jokon voireltu vuorattu voipaprulla.
sekaa piimähän sokuri ja vatkaa kerma, paiskaa samahan syssyhyn.
Paa liivattehet kylymähän vetehen likohon.

Kuumenna vaikka mikros (mikroastia!) sitruunameuhu.
Ku liivattehet on pehemoosia, paiskaa ne kuumahan mehuhun ja sekoota vimmatusti.

Kaara liivate mehu nauhana piimäkermavaahtosokurimönjähän. Kippaa seos pohojan päälle ja paa jääkaappihin hyytymähän. Menöö kaksi tuntia. Paa päälle jotaki kirpiää hilloa. Hyvää tuloo. :jepso:

Poppamies

Otetaan kuikka ja keitetään se kossussa , lopuksi kuikka heitetään pois ja juodaan liemi
Elämäni hyödyllinen opetus on se, että idiootit ovat usein oikeassa.
Eipä ole juuri mitään helpompaa kuin elää huonosti ja kuolla hyvin.
Kokeile kerran kaikkea, mutta älä sukurutsaa tai kansantanssia.
Elämä on kuin sardiinipurkki? Kaikki me etsimme purkinavaajaa.

Neponen

#8
Akatora (Punainen Tiikeri) oma resepti
-1purkki ruskeita papuja
-1purkki tomaattimurskaa
-pussillinen pastaa (makaronit, spagettit ja penne)
-400g naudanjauhelihaa /kana suikaleita
-1 iso sipuli
-basilikaa
-tabascoa
-pippuria
-minttua
2,5-3dl vettä
-lihaliemikuutio

laita kattilaan vesi+tomaattimurska, lisää pavut. Ruskista jauheliha ja sipuli, laita ruskistettu liha kattilaan. laita kattila tulelle. lisää pasta+mausteet. kun akatora kiehuu sammuta liesi ja hauduta kannen alla 15-20 minsaa. :nykytaide:
"A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster."

Neponen

Kagetora (ShadowTiger)
-tilkka soijaa/Rommia
-400g jauhelihaa
-pastaa
-ruohosipulia
-valkosipulin kynsi
-basilikaa
-chiliä
-vettä
valmistetaan samalla tavoin Q Akatora
"A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster."

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview