News:

Jätä aivosi narikkaan, ja astu peremmälle :moi:
Apachefoorumi ei vastaa narikkaan jätetyistä aatteista.

Main Menu

Kotiviini, -olut ja -kilju

Started by Kiljutron, Sat 04.01.2014 18:17:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Kiljutron

#20
Teen tässä appelsiiniviiniä  :drool:

10 litraa appelsiini-tuoremehua
3 kiloa sokeria

Sitten vettä sen verran että yhteensä on 25 litraa viiniä

Oikein hyvää ainakin näin ennen käymistä. Makuhan tietysti muuttuu hapokkaammaksi, kun sokerit häviää pois. :jees: Käytän Prismasta ostettua viinihiivaa.

Kastori

tein sulle kotikiljun aplareista vain,
sokereista, hiivoista humala haaveissain..

Kiljutron

#22
Kiljunteko onnistuu myös kännissä  :jees:


http://www.youtube.com/watch?v=Gf95Amqi0vY

Ei kannattaisi kättä tunkea tuonne kiljuun. Siitä voi tulla bakteerikontaminaatio, joka sitten huonontaa makua  :yoppilas:

Kiljutron

#23
Ajaton klassikko  :good:


http://www.youtube.com/watch?v=ynHxiDExeJ8

Ei tuossakaan paljoa kontaminaatiota ajatella  :rolleye:



Kiljutron

Kilju on käynyt todella voimakkaasti viimeiset 3 päivää. Alkoholia on jo noin 6%. (teen päivittäin ominaispainomittauksia).

On ihan keskeneräistä, mutta oon silti juonut pari litraa tässä. Tosi hyvää. Tätä en varmaan suodata ollenkaan etten menetä hedelmälihoja.

Oon jonkun verran tehnyt olutta maltaista asti oluthiivoilla ja siinäkin suurin osa alkoholista muodostuu ihan ekoina päivinä  :jees:

Kiljutron

Tulin siihen johtopäätökseen että mieto kilju hyvällä hiivalla + käymisen jälkeen lisätty mehutiiviste on helpoin tapa nauttia alkoholismista  :think:

Kastori



Esinahka-Einari


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview