News:

Apachefoorumi.net
Raikasta ja ravitsevaa sielunruokaa.

Main Menu

Kuvia kokkauksistanne

Started by Hatka, Thu 18.06.2009 23:02:10 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nyyyps

Ei ole vielä kotimaista tuoretta mantsikkaa. :sorry:
Onko naapurimaassa kotimaista tuoretta mantsikkaa, eikö ne skooonessa sitä ympärivuojen kuitenki tuottas. Ne hollantilaiset mantsikat ei maistu niin makosille, mutta jos ruottalaisten kotimaiset mantsikat olis makosampia. :think:
Empä ole etes kattonu. :blink:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Kastori

hinnoissasa ovat kyllä neki jos ovat..
ens kesäksi parvekkeelle mansikkapuskia..  :jees:

nyyyps

Emmie alimmassa kerroksessa viitti. Ohikulkijat käy syömäsä. :psp:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Kastori


nyyyps

Vastako nuo naapurin nistit käy, ku toivovat mantsikasta saatavia makosia halluja. :jees:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.


jii

Minä kyllä epäilen tomaattia ja ruskiaa kastiketta. :jees:

nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

NaiNeN

Mie yks ilta kuumehoureissani pistin maksalaatikon jämän uuniin lämpiämään ja nukahin  :psycho:

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Kastori


paavo


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview