News:

Apachefoorumi.net
Raikasta ja ravitsevaa sielunruokaa.

Main Menu

Reseptivihko.

Started by McCLANE, Sun 16.12.2007 22:25:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daisy

Olisko jollaki tarjolla superhyvää kaalikääryleiden täytteen ohjetta ?  :bounce:
[move][/move]

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Daisy

[move][/move]

nyyyps

Sen puuroriisin turvotat lihaliemessä, mielellään joku käristyksestä tms jäänyt. :jepso:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Kyrpä-Jooseppi

tai yksivaihto-ehto on myös, että jättää kokonaan riisin pois.
Jauhelihan ruskistaa, lihaliemijauhetta, mustapippuria, siirappia ja soijaa masuteeksi, lisää jauhelihamössöön reilusti raastettua ja silputtua porkkanaa :drool:


=Juku=


Me first (rules of traffic)

=Siru=

Laitan tänne talteen kun olen kova hukkaamaan repsuja.  En ole näitä kokeillut,maistanut vaan toisen valmistamana, aivan ihania.

VANILJAISET VIINERIT
2 dl maitoa
50 g hiivaa
2 munaa
1 dl sokeria
2 tl kardemummaa
200 g sulatettua voita tai margariinia
noin 9 dl vehnäjauhoja


Täyte:
2 munaa
5 dl maitoa
2 rkl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
noin 1 dl paistonkestävää hilloa tai marmeladia


Voiteluun:
kananmunaa


Sekoita kädenlämpöiseen nesteeseen ensin hiiva ja sitten muut aineet. Alusta taikinaksi. Jaa taikina 20-25 osaan ja leivo pyöreiksi tai pitkulaisiksi pulliksi. Jos haluat tehdä "kaksipesäisen" viinerin, leivo taiknanpalat tangoiksi ja kierrä niiden päät kerran. Anna pullien kohota hyvin liinan alla.

Valmista täyte. Riko munat kattilaan ja vispaa niiden rakenne rikki. Lisää maito, jauhot ja sokerit. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja sakenee. Jäähdytä täyte vesihauteessa.

Paina kohonneisiin pulliin juomalasilla syvennys, kierrettyihin pulliin molempiin päihin. Voitele reunat munalla. Pane syvennyksiin nokare hilloa tai marmeladia ja täytettä. Paista 225-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Handuusi

Teinpäs superhyvää jauhelihakeittoa.

Perus setti, mutta:

Paketti pekonia(paista jauhelihan kanssa)
1 iso punasipuli, sama kuin edellisessä.
Purkki tomaattimurskaa, lisää vasta keittämisen lopussa.

1 purkki smetanaa, n.10 min ennen syöntiä.

Before you can see the light, you must die.

PajakkiVasseli.com

Katos,tutun kuulosta.Itse pistän tuota chilitomaattimurskaa normaalin sijaa. ::hihsmoke
Quote from: Hepskukkuu on Sat 12.04.2014 01:22:03 (UTC+0300)
Foorumi on kuin sima, kaikki käy osa on rusinoita ja passeli on vahingossa sekaan eksynyt luumu.... :think: :psp:

Esinahka-Einari

Pikakaalipata.
Suikaloi kaali ja sipuli, sekä porkkanat ohuiksi suikaleiksi.
Öljyä pannulle ja ruskista kaikki reiluisti, lisää soijakastiketta, siirappia, pippuria, ruskistettu ja lihaliemijauheella maustettu jauheliha. pasiteleppa taas niitä hetkoinen ja lisää tilkka vettä.
Hauduta muutama minuutti ja valmista on :kahvi:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview