News:

Apachefoorumi.net
Parasta Parsaa Jokaiseen Yöttömään Yöhön.

Main Menu

Yleistä kamerakeskustelua

Started by Juggernauter, Thu 19.05.2011 11:47:55 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

IsoP

Quote from: IsoP on Wed 09.05.2018 00:40:54 (UTC+0300)
150mm macron tuli ja lähtee huomenna vaihtoon  :kerpele: Pitää käännellessä outoa kolinaa ja D800:sella ei vakaaja, eikä tarkennus toimi. D3s ilmeisesti on ankarampi käskemään ja tarkennus pelaa. Vakaajakin tuntuu toimivan, mutta kun vakaaja aktivoituuu laukaisinta painaessa niin kuva heilahtaa sellasen 1/5 korkeuden verran ylöspäin ja tippuu taas hetken päästä kun vakaaja sammuu  :psycho: Syytän postia että heittelivät sitä niin että vakaaja hajos  :jees:

Onneksi vaihtavat heti uuteen, ettei tartte Fokalle huoltoon lähetellä ja odottaa 12 viikkoa.

No Fokallahan se kävi lopulta kun ei Hyperkuvalla löytäneet siitä olevinaan mitään vikaa, mutta pitäis olla tulossa. Vakaaja siihen on kuulemma vaihdettu kuitenkin ja firmikset päivitetty, että kai se ei pelkkää kuvitelmaa ollu se toimimattomuus  :psycho:
Make tea not love

IsoP

Nyt on Sigman macro kotosalla ja noin äkkiä kokeiltuna toimii. Tarkentaa ainakin hyvässä valossa todella nopeasti ja tarkasti. Ei kolise vakaaja eikä hypi kuva  :jepso: Kuvaamista kaipaa enää kovasti  :psycho:
Make tea not love


=Juku=


Me first (rules of traffic)

IsoP

Kerpeleen Sigma. Macron vakaaja kolisee taas, että huolto kutsuu. Onneksi on 1+4 vuotta takuuta, mutta ehtivät tällä menolla vaihtaa säkillisen vakaajayksikköjä  ::osmoke

Viimeksi piti kiistellä ensin myyjäliikkeen kanssa siitä onko siinä mitään vikaa kun niiden mielestä se oli ihan toimiva. Pitkän kinaamisen jälkeen suostuivat lähettämään sen huoltoon arvioitavaksi ja varoittivat moneen kertaan että jos siinä ei ole vikaa niin lasku tulee perästä. Eipä tullu laskua. Ihmettelen vain miten ne ei sitä vikaa olevinaan löytäneet, kun sen huomasi jo ilman kameraan kytkemistäkin siinä että objektiivia kääntäessä kuului selvä kolahdus kun vakaajanromut tippuu laidasta toiseen. Luulis niillä kuitenkin olevan enemmän kokemusta eri kalustosta kuin mulla  ::osmoke
Make tea not love


=Juku=


Me first (rules of traffic)

IsoP

Quote from: =Juku= on Mon 19.11.2018 21:43:42 (UTC+0200)
Jos se oli maahantuoja, lankesi lasku heille ;-)

Ei minusta edes ollu mikään harmaatuonti, vaan ihan virallisen maahantuojan tänne raahaama. Ei pitäis sekään siis olla syynä.
Make tea not love

jta

Ja eihän se lopulta ole edes maahantuojan pussista kun valmistajahan sen viimekädessä maksaa. Siksi joskus ihmetyttääkin se nihkeys noissa asioissa.


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview