News:

Apache Discord:
https://discord.gg/P5uVQ9UH3j

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by Memme
 - Tue 23.06.2009 21:21:44 (UTC+0300)
Lohi on ainut kala mitä suostun syömään. Mä inhoon ruotoja.. Jos yksi ruoto menee vahingossa suuhun niin sillon mun ruokahalu lopahtaa. Mulle jääny traumoja kun 5 vuotiaana mun kurkkuun jäi kiinni tosi iso ruoto. Jouduin ihan lääkäriin menemään sen kivun takia. Nielu oli jo hieman tulehtunut.
Mut tosiaan, lohi kypsytetty uunissa tai sitten se savustetaan   :good:
Posted by Löylyttäjä
 - Tue 17.03.2009 21:50:58 (UTC+0200)
Varmasti herkkua :drool:


Tuossa on minun mielestä paras uunilohi resepti :jees:
http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/paaruoka_pe/fi_FI/pestolohi/
Posted by Betonishamaani
 - Tue 17.03.2009 21:41:04 (UTC+0200)
Kuulostaa kyllä  :drool:
Posted by Kastori
 - Tue 17.03.2009 20:29:46 (UTC+0200)
no jostain syystä alko aamulla tekeen mieli..  ::osmoke
Posted by Diver
 - Tue 17.03.2009 20:28:24 (UTC+0200)
Quote from: Kastori on Tue 17.03.2009 18:05:32 (UTC+0200)
olipa vähän kieli persseesä..  :drool:
En tienny että lohiakin harrastat :shocked:
Posted by Kastori
 - Tue 17.03.2009 18:05:32 (UTC+0200)
olipa vähän kieli persseesä..  :drool:
Posted by Señorita iCola
 - Tue 17.03.2009 18:03:17 (UTC+0200)
Itse sekoitan lohen kanssa tulevan kerman sekaan smetanaa, antaa hyvän säväyksen  :nykytaide:
Posted by nyyyps
 - Tue 17.03.2009 17:01:32 (UTC+0200)
Kassesta tulee isona karmeekurmeekokki.
Posted by Brooke
 - Tue 17.03.2009 14:55:45 (UTC+0200)
Quote from: Kastori on Tue 17.03.2009 14:41:16 (UTC+0200)
hän on siellä.. perunasipulisekoitus peri, purjoa, valkosipulinkynsi, ruokakerma, suola, pippuri, oliiviöljytilkka, ja kala..
Hieno loppu hänellä  :sorry:
Posted by Kastori
 - Tue 17.03.2009 14:41:16 (UTC+0200)
hän on siellä.. perunasipulisekoitus peri, purjoa, valkosipulinkynsi, ruokakerma, suola, pippuri, oliiviöljytilkka, ja kala..
Posted by GILlian
 - Tue 17.03.2009 14:31:24 (UTC+0200)
Ite laitan lohta uunissa koskenlaskijan ja kerman kanssa..tilliä ja vähän suolaa.
Sit pottumuusia rosamundasta.. :drool:
Posted by Brooke
 - Tue 17.03.2009 14:27:35 (UTC+0200)
Quote from: Kastori on Tue 17.03.2009 14:21:01 (UTC+0200)
kui pal uuniin lämpöä :parku:
Mä oon laittanu 200 celssiusta niin vajaa 45 min valmista  :jees:
Posted by Kastori
 - Tue 17.03.2009 14:21:01 (UTC+0200)
kui pal uuniin lämpöä :parku:
Posted by Kastori
 - Tue 17.03.2009 12:15:02 (UTC+0200)
lohesta tulee kyllä hyvä kun pakastaa palan ja ottaa sen jäisen palan ja käyttää savustuspöntössä 6-7 minuuttia ja sitte suolaan..

saman voi tehä hirvenlihallekin mutta savuaika noin 15 minuuttia..
Posted by nahkaparturi
 - Tue 17.03.2009 12:08:19 (UTC+0200)
ihe mie mieluiten savustan tai loimutan lohen ja laiten sitten perunat uuniin ja joku soosi niille perunoille