News:

Apachefoorumi Youtubessa:
https://www.youtube.com/c/ApachefoorumiNetPlus

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by nyyyps
 - Sun 13.05.2012 19:28:14 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Fri 22.01.2010 18:01:40 (UTC+0200)
Onhan se kätevä juu. dakota, tere tulemast.  :moi:
Joo, tervetuloa Dakota! :bounce:
Posted by jii
 - Fri 22.01.2010 22:49:17 (UTC+0200)
Quote from: Milla Makia on Fri 22.01.2010 22:48:17 (UTC+0200)
Eikä tämä ole edes savipataruokaa, vaan paistokasariruokaa.
Mexiconkasaria?
Posted by Milla Makia
 - Fri 22.01.2010 22:48:17 (UTC+0200)
Eikä tämä ole edes savipataruokaa, vaan paistokasariruokaa.
Posted by jii
 - Fri 22.01.2010 22:37:01 (UTC+0200)
Quote from: Kastori on Fri 22.01.2010 22:34:08 (UTC+0200)


Quote from: Milla Makia on Fri 22.01.2010 22:30:22 (UTC+0200)
Niin, tuohan EI ole italianpata, vaan mun versio meksikonpadasta. Parempaa kuin kaupan, saanen kehua.  :nykytaide:
tähän olisinkin tarttunut seuraavaksi..  :psycho:
Tätä tarttumista odottelinkin.  ::hihsmoke
Posted by Kastori
 - Fri 22.01.2010 22:34:08 (UTC+0200)
Quote from: Jii on Fri 22.01.2010 22:27:37 (UTC+0200)
Quote from: Kastori on Fri 22.01.2010 21:49:19 (UTC+0200)
purkki vettä..  :think:
Millan ohje.
1prk tarkoittaa tässä tapauksessa 1/2 purkillista vettä sekä kidneypapupurkkiin ja tomaattimurskapurkkiin.
Purkit huuhdellaan tällä vedellä ja kaadetaan pataan sekaan.  ::nsmoke
oke..  :jepso:

Quote from: Milla Makia on Fri 22.01.2010 22:30:22 (UTC+0200)
Niin, tuohan EI ole italianpata, vaan mun versio meksikonpadasta. Parempaa kuin kaupan, saanen kehua.  :nykytaide:
tähän olisinkin tarttunut seuraavaksi..  :psycho:
Posted by Milla Makia
 - Fri 22.01.2010 22:30:22 (UTC+0200)
Niin, tuohan EI ole italianpata, vaan mun versio meksikonpadasta. Parempaa kuin kaupan, saanen kehua.  :nykytaide:
Posted by jii
 - Fri 22.01.2010 22:27:37 (UTC+0200)
Quote from: Kastori on Fri 22.01.2010 21:49:19 (UTC+0200)
purkki vettä..  :think:
Millan ohje.
1prk tarkoittaa tässä tapauksessa 1/2 purkillista vettä sekä kidneypapupurkkiin ja tomaattimurskapurkkiin.
Purkit huuhdellaan tällä vedellä ja kaadetaan pataan sekaan.  ::nsmoke
Posted by Kastori
 - Fri 22.01.2010 21:49:19 (UTC+0200)
purkki vettä..  :think:
Posted by Dakota
 - Fri 22.01.2010 21:48:29 (UTC+0200)
Onko nuo kidneypavut niitä ruskeita? Ne on pahoja. Muuten hyvä resepti.
Posted by jii
 - Fri 22.01.2010 21:43:18 (UTC+0200)
Quote from: Kastori on Fri 22.01.2010 21:40:48 (UTC+0200)
italian pata on hyvää.. en ole maistanu savipataa..  :nopsu:
Tähän on kyllä pakko...

400 g jauhelihaa
1 lihaliemikuutio
1 prk chilitomaattimurskaa
1 prk kidneypapuja
1 pss herne-maissi-paprikaa
2 dl riisiä
1 prk vettä
mustapippuria
paprikajauhetta

Ruskista jauheliha, lisää pavut, tomaattimurska ja hernenaissipaprika.
Lisää vesi, liemikuutio ja riisit.
Anna hautua noin 1/2 tuntia ja mausta mustapippurilla ja paprikalla.
Posted by Kastori
 - Fri 22.01.2010 21:40:48 (UTC+0200)
italian pata on hyvää.. en ole maistanu savipataa..  :nopsu:
Posted by Daisy
 - Fri 22.01.2010 21:32:41 (UTC+0200)
Meillä käytetään valurautapataa samalla tyylillä  :jepso: Yön yli ku hauduttaa possua siinä pienellä lämmöllä  :drool:
Posted by Dakota
 - Fri 22.01.2010 21:32:32 (UTC+0200)
Posted by Arathon
 - Fri 22.01.2010 19:00:27 (UTC+0200)
tervetuloa vuan  :moi:
Posted by Dakota
 - Fri 22.01.2010 18:08:52 (UTC+0200)
Kiitoksia :)