News:

Apache IRC:
 #Apachefoorumi
@ irc.irchighway.net

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by =Juku=
 - Thu 05.07.2012 22:17:50 (UTC+0300)
Eipä niin

  hauki
   kalla

:old:
Posted by Kastori
 - Thu 05.07.2012 13:12:23 (UTC+0300)
lumpeesta ei saa salaattia eikä hauesta kallaa..
Posted by =Siru=
 - Thu 05.07.2012 10:44:12 (UTC+0300)
Kiiskeä ja madetta en ole syönyt.  Kaikki muut tavallisimmat kotimaiset kalat on maisteltu. Ja hauki on hyvää  :jees:
Posted by =Juku=
 - Wed 04.07.2012 22:12:31 (UTC+0300)
Jänkäkoira on hyvä vaihtoehto pelkälle heinälle jos nälkä  :jepso:
Posted by nyyyps
 - Wed 04.07.2012 21:32:12 (UTC+0300)
En minäkään koiraa syö. ::hihsmoke
Posted by Esinahka-Einari
 - Wed 04.07.2012 20:36:56 (UTC+0300)
En syö haukea, liian yökkiksen näköinen :niiaus:
Posted by =Juku=
 - Wed 04.07.2012 16:47:25 (UTC+0300)
ai niin, tulevaisuutta varten: hauen maksa antaa pikantin esanssin lisän. Sitä ei kannata heittää pois peratessa ellei sappirakko ole puhjennut.
Posted by =Siru=
 - Wed 04.07.2012 16:07:20 (UTC+0300)
Quote from: omglolnoob on Wed 04.07.2012 15:16:50 (UTC+0300)
Hauki keittoon, kermaa liemeen jos ei vallan liemeä kermasta. Googlettamalla löytynee ohjeita. :psp:

Raakana sekaan, mutta kala kypsyy verrattain nopeasti, ettei sitä tartte yhtä kauaa keittää ku pottuja. Ja jos hienostelu ei pelota, niin keitä se hauen pää siellä seassa (varsinki kirkasliemikeittoon) ja ennen tarjoilua ota se pois, jos on hyihyttelijöitä. Se pää antaa liemeen makua. Muutenkin solkuista ja ruodoistahan se maku tulee liemeen, itte lihas on varsin pliisua, kalassa kuin kalassa. :jepso:
Juuuu..kaikist mauttomin keitto tulee just fileistä yms kermaperseiden valmiiksi käsitellyistä kaloista  ::osmoke

On mullakin kyllä kalojen perkaus  vähän vaiheessa mutten mitenkään inhoa sitä  :nopsu:
Posted by peter
 - Wed 04.07.2012 16:04:45 (UTC+0300)
Keitto tehty. Molemmat kalat nakkasin sinne. Ihan jees.  :jepso:
Posted by Kisu
 - Wed 04.07.2012 15:36:05 (UTC+0300)
Kermaa kermaa, enemmän kermaa  :jees:
Posted by nyyyps
 - Wed 04.07.2012 15:16:50 (UTC+0300)
Hauki keittoon, kermaa liemeen jos ei vallan liemeä kermasta. Googlettamalla löytynee ohjeita. :psp:

Raakana sekaan, mutta kala kypsyy verrattain nopeasti, ettei sitä tartte yhtä kauaa keittää ku pottuja. Ja jos hienostelu ei pelota, niin keitä se hauen pää siellä seassa (varsinki kirkasliemikeittoon) ja ennen tarjoilua ota se pois, jos on hyihyttelijöitä. Se pää antaa liemeen makua. Muutenkin solkuista ja ruodoistahan se maku tulee liemeen, itte lihas on varsin pliisua, kalassa kuin kalassa. :jepso:
Posted by =Siru=
 - Wed 04.07.2012 14:47:57 (UTC+0300)
Eniten teen kirkkaaseen liemeen.  Toki kermainen versiokin maistuis.
Posted by Esinahka-Einari
 - Wed 04.07.2012 13:20:38 (UTC+0300)
kevytkermaa yleensä, riippuen versiosta
Posted by peter
 - Wed 04.07.2012 12:47:45 (UTC+0300)
Entä jos tekiskin isomman keiton ja laittas molemmat keittoon. Tuleeko hyvä jos sotkee monia kaloja?  :think:
Posted by =Juku=
 - Wed 04.07.2012 12:32:01 (UTC+0300)
Hauki kalakeittoon koska kuha on parempi noista kahdesta paistettuna! Hauki on kuiva kala, joka pitää höystää kalakeitossakin kermalla tai ainakin punaisella maidolla!
Yritä päästä perkausvaiheessa eroon ruodoista. Hauen kylkiruodot ovat inhottavasti kaksihaaraisia (joita löytyy joskus ravintoloiden "kuhakeitostakin".