News:

Apache Discord:
https://discord.gg/P5uVQ9UH3j

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by joulusukka
 - Sun 09.09.2007 23:18:25 (UTC+0300)
nyrkillinen voita kattilaa ja kossu pakkasee  :kahvi:
Posted by nyyyps
 - Sun 09.09.2007 22:37:39 (UTC+0300)
Otetaan kamunaa ja kermaa, tehään niistä sopiva sörsseli kun vatkataan, maun mukaan suolaa, grillimaustetta, ehkä jopa jotain pippuria. Sitten se vain pannuun, paistellaan oikeassa voissa ja Kylmäsen kylmäsavuporoa päälle kylmänä, kun se on käännetty. Sitä kylmäsavua ei siis paisteta, se vain lämpenee siinä sillä aikaa, kun toinen puoli munallisesta paistuu. Sitten maidon kanssa vain ääntä kohti, ruislimppua kaveriksi.
Posted by Paskis
 - Sun 02.09.2007 12:31:04 (UTC+0300)
Ei perkele. Ei ois pitäny syödä aamulla kananmunia  :ras:
Pieru haisee Stora Ensolta  :puke:
Posted by Betonishamaani
 - Sat 01.09.2007 20:38:59 (UTC+0300)
Quote from: Sir SikaTohtori on Tue 21.08.2007 12:31:03 (UTC+0300)
Otetaan muna käteen vatkataan sitä niin kauan kunnes se on kova ja sitten vatkataan sitä vähän lisää kunnes majoneesit lentää ulos.
Poikamiehen aamiainen  ::hihsmoke
Posted by Paskis
 - Sat 01.09.2007 20:37:53 (UTC+0300)
-4 munaa
-2rkl koskenkorvaa
-suolaa
-pippuria
-kinkkua
-sipulia
-jotain random paskaa

1. Riko munat kulhoon ja sekoita niiden rakenteet rikki haarukalla jne...
2. Lisää koskenkorva ja mausteet
3. Leikkaa kinkut ja sipuli - lisää munalitkun sekaan
4. Pistä pannu päälle ja pannulle rasvaa
5. Pistä munalitkut pannulle ja siirtele sitä aina vähän väliä keskemmälle päin, kunnes se hyytyy kunnolla
6. Syö taikka heitä roskiin
Posted by Sir Sika
 - Tue 21.08.2007 12:31:03 (UTC+0300)
Otetaan muna käteen vatkataan sitä niin kauan kunnes se on kova ja sitten vatkataan sitä vähän lisää kunnes majoneesit lentää ulos.
Posted by IsoPahaJolppi
 - Sun 12.08.2007 19:17:11 (UTC+0300)
Jos on krapulan oireita, nin tämä toimii
(miksiköhän minä tätä laitan, ei täällä ole koskaan kellään krapulaa)

- paketti pikkuprinssin ryynäreitä (poutun tekeleitä?)
- paketti pekonikuutioita
- 5 munaa
- vähän maitoa
- Grillausmaustetta, aromaattia ja pari kolme laatua pippureita maun mukaan.
- paistamiseen oliiviöljyä tms

1. puolita ryynärit ja kippaa kuumalle pannulle,
2. ruskistele hiukan ja viskaa pekonikuutiot sekaan
3. ruskista hyvin. Sekoittele odotellessasi muna+mausteet+maito
4. Roimase munaseos sekaan
5. sekoita koko ajan, niin että munakas ei jää letuksi
6. On valmista tarjottavaksi, kun munaseos muuttuu "kuivan näköiseksi" ts kiilto häviää pinnasta
7. lätki lautaselle ja lisää ketsuppi ja poista krapulan oireet kauhomalla maittava eväs napaasi
Posted by nahkaparturi
 - Thu 09.08.2007 15:13:49 (UTC+0300)
3-4 munaa
vajaa desi maitoa
sipulia
sieniä (parhaita tuoreet metsäsienet)
yrttisuolaa
mustapippuria
korianteria

Vatkataan munat maito tasaiseksi seokseksi, lisätään mausteet kokoajan sekoittaen etteivät paakkuunnu, paistetaan sipulihake ja sienet eikä pelätä käyttää voita siinä hommassa, lisätään munat ja paistetaan molemmin puolin kannen alla kääntämättä :kahvi:
Posted by Kastori
 - Thu 09.08.2007 14:58:27 (UTC+0300)
Posted by Hanzuu
 - Thu 09.08.2007 14:37:24 (UTC+0300)
Munat vatkataan kulhossa ja lisätään hieman suolaa
HK:n plöö pikku kuutioiksi
Munat pannuun ja makkara perään
Paistan molemmin puolin ja siitä sit vain syömään  :kahvi:
Posted by Diver
 - Thu 09.08.2007 12:53:12 (UTC+0300)
Sekoitan munat kulhoon, lisään vähän vettä ja kaikkea mitä jääkaapista löytyy esim. sipulia, kinkkua, makkaraa, herkkusieniä, juustoa...
Ja sitten vielä pippuria ja suolaa :jepso:
Posted by Dimmu Burger
 - Wed 08.08.2007 23:39:16 (UTC+0300)
Kertokaapa täällä miten teette munakkaanne  ::smoke  Aihe on lähellä sydäntäni  ::lsmoke