News:

Apachefoorumi.net
Raikasta ja ravitsevaa sielunruokaa.

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by =Juku=
 - Thu 22.09.2011 22:03:40 (UTC+0300)
Quote from: per.saukko on Thu 22.09.2011 21:38:14 (UTC+0300)
Toholla poltetaan ensin pinta karrelle. Pysyy nesteet lihan sisällä  :drag:
Melkein noin
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?t=3432

ja hyvää tulee!     :huraa:

Toinen kitupaistikeino. Paista ensin kuumassa padassa umpeen joka puolelta käännellen. Sitten jätetään
hellalle mietoon lämpöön ja käännellään puolen tunnin välein. Paistoaika rautapadassa n 3 h!

Testattu ja herkullista!
Posted by =Lutris=
 - Thu 22.09.2011 21:38:14 (UTC+0300)
Toholla poltetaan ensin pinta karrelle. Pysyy nesteet lihan sisällä  :drag:
Posted by nyyyps
 - Thu 22.09.2011 20:21:16 (UTC+0300)
Hyvähyvähyvä! :huraa:
Posted by Dimmu Burger
 - Thu 22.09.2011 20:20:25 (UTC+0300)
hyvää :drool:
Posted by nyyyps
 - Thu 22.09.2011 18:16:10 (UTC+0300)
Hyvähyvä. :bounce:
Posted by Dimmu Burger
 - Thu 22.09.2011 18:15:57 (UTC+0300)
Uunissa :bounce:
Posted by Juudas
 - Wed 21.09.2011 23:15:05 (UTC+0300)
Perkeles kun alko tekee paistia mieli heti mut se on niin ihanan kallista ettei tarvi ostella kun vaimokin sai lopputilin joten muistelen vaan vesi kielellä.  :sorry:
Posted by Juudas
 - Wed 21.09.2011 20:43:59 (UTC+0300)
Paisti lämpöiseen puoltatuntia ennen valmistuksen aloitusta,sitten pintaan hierotaan suolaa,sipulijauhetta,musta- ja valkopippuria,vähä chiliä tai paprikaa.Klöntti paistopussiin,mittarin kärki paksuimpaan kohtaan biittiä.Uuniin n.150´astetta ja annetaan paistua maun mukaan.Itse lasken paistin lämpötilan lähelle 100 astetta. paiston jälkee vielä kun on kuumaa niin pyyhin maustekerrosta pois talouspaperilla ja jätän jäähtymään.(toki voi jo tässä vaiheessa maistaa jos haluaa) Jäähtymisen jälkee ohuita siivuja poikkisyin.voi laittaa leivän päälle tai vetää sellasenaan esim. oluen kanssa.Vitun hyvää! varsinki jos ripsauttaa hivenen suolaa sen ohuen siivun päälle, käärii rullalle ja haukkaa siitä...
Posted by Señorita iCola
 - Wed 21.09.2011 18:53:19 (UTC+0300)
Joo, oon elävä esimerkki kasvuhormoonilla tuotetun lihan vaikutuksista ihmiskehoon, saatana mikä adonis, Mr. Olympia oikein  :psp:
Posted by nyyyps
 - Wed 21.09.2011 18:47:52 (UTC+0300)
Totta kai, iCola syö ainoastaan superlihaa, ja ah mikä lihaksikas könsikäs. :drool:
Posted by =Siru=
 - Wed 21.09.2011 18:46:21 (UTC+0300)
Tuleeko superlihan syöjästä itestäänkin superlihanen.  :think:
Posted by Señorita iCola
 - Wed 21.09.2011 18:42:49 (UTC+0300)
Iso mureaksi paisunut hormoonilihas, se sulaa suuhun  :drool:
Posted by nyyyps
 - Wed 21.09.2011 18:40:25 (UTC+0300)
Luomunaudat kattoo happamina ja natustaa nahistuneita porkkanoita, kun naapurinavetan hormoninaudat saavat kreatiinipirtelöä, väkirehua ja kalanmaksaöljykapselin. :drool:
Posted by Señorita iCola
 - Wed 21.09.2011 18:37:02 (UTC+0300)
Tai sitten ne on jotain luomua, hormoonilla kasvatettu supernauta on mureaa  :drool:
Posted by nyyyps
 - Wed 21.09.2011 18:35:31 (UTC+0300)
Quote from: Lady iCola on Wed 21.09.2011 18:34:05 (UTC+0300)
Quote from: per.saukko on Wed 21.09.2011 18:28:37 (UTC+0300)
Quote from: Lady iCola on Wed 21.09.2011 17:12:41 (UTC+0300)
Paahtopaisti vähän valmistajasta riippuen on ylläriruoka. Joskus on ihan saatanan mureaa ja hyvää, joskus sisältää purukumia jota ei hampailla hienonneta. Mistä johtunee, tiedä en  :jees:
Liha pitää siivuttaa poikkisyyhyn, muuten tulee Jenkkiä  :psycho:
Ei auta aina, joskus se vaan on semmosta purkkaa  ::osmoke Liekkö erilainen karjarotu tai muusta kohdasta otettu liha, tiedä noista  :psp:
Vanhasta sitkaasta maitokantturasta, jonka tie kääreeseen ja lihatiskiin on vähintäänkin arveluttava. :drool: