mitä mieltä Idols-Ruslanasta?

Started by caseih, Mon 29.01.2007 13:21:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ranta-jorma

Hopeinen kuu luo merelle siltaa.....

Kastori


D-ude

Quote from: Kastori on Mon 29.01.2007 20:07:59
Quote from: D-udeson on Mon 29.01.2007 20:05:34
Quote from: Kastori on Mon 29.01.2007 20:03:04
niin vaan kun tuolla ei sitä naimisosuutta muistaakseni ole niin ei taida sillä seksuaalisuudellakaan sen suurempaa merkitystä olla.. vaan ei taida ryslaanaksesta olla suomen idoliksi kun ei se suomi taitu.. epäilen että roikuttavat sitä mukana sen aikaa että se saa sen verta näkyvyyttä ja suosiota notta saavat väsätä sille oman levyn.. laulajana ja showmiehenä sillä kyllä on mahiksia..
sie olet sen fani  :shock:
en o.. ilmanki oisin pärjänny.. olen realisti..   :sorry:
selva luultavasti olit oikeassa.. mutta en voi sitä myöntää :parku:
"Kassoha sie. Tää asja on näi. Jos sie lähet juoksemaa, nii sie saat juossa Pohjalahel saakka. Kyl hää tulloo peräs, älä yhtää eppäile. Mut jos sie pysyt paikollais etkä lähe hitoilkaa, nii minkä hää tekköö? Et sie sovi hänen kansaa sammaa monttuu. Se on tään puolustussovan ratekia."

Lunkwill


Nuuka

Meinasin laittaa itselleni sigun, mutta sitten en keksinyt siihen mitään hauskaa niin en laittanutkaan. :jepso:bone

Onko amerikka taivas, onko jumala siellä. Onko persoonallisuus oman menestyksen tiellä. maaseutuvaipunut kyyneliin sillä jumala on muuttanut kaupunkiin.

sirith

Kun kerran uusi Idol on näköjään pakko valita joka vuosi, niin mieluummin sellainen jota jaksaa katsella lehtien kansissa. Paskaa musaahan ne kaikki tekee loppujen lopuksi...(ainakin tähän asti)

bone

tarkennetaas ny viellä, jaksaako mielestäs siis ruslaanaa kattella, siis tää o eri ruslana ku se euroviisu voittaja jolla oli xena asu ja sillarit, tää o homo poika jolla o nalle kainalossa. kyl tää idols ruslana häviää sille euroviisu ruslanalle :jepso:
Onko amerikka taivas, onko jumala siellä. Onko persoonallisuus oman menestyksen tiellä. maaseutuvaipunut kyyneliin sillä jumala on muuttanut kaupunkiin.

Kumimuna

Että mitä mieltä??? Vaikka eräässä triidissä uhkasin ruveta väkivaltahomoksi ja panna teitä kaikkia, sanon mielipiteeni tästä vitun tissiposkien ja lammastelijoiden äidistä: Umpihåmå paskaläjä, jota olis kiva kattella oraksen tai apilaksen tähtäimen läpilll  :aatu:
Ei kun atomeiks ja RAIRAI  :drunk:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Leave out numbers from q1w2e3r4t5y6:
Please answer honestly:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview