News:

Apachefoorumi.net
Kuin kupillinen tuoretta spermaa.. etova, lämmin ja täynnä elämää.. 

Main Menu

Kebabohjeet

Started by Dimmu Burger, Fri 15.06.2007 23:59:15 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

taekondoo

Quote from: kingi.kingi on Fri 15.06.2007 23:59:15 (UTC+0300)
http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm kebabin teko-ohjeet..Kuulemma hyviä  :good:

Toi vaikutti ihan hyvältä ohjeelta, itse oon tehnyt seuraavan mukaan, aivan loistavaa mättöä, kunhan vaan on hiukan aikaa :drool:
http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2005/11/kolme-piv-kebabia.html

Arathon

Tule hyvä kakku.

taekondoo

Hyviä ohjeita kaikki. Muutenkin loistomättöä pienellä vaivalla, ei tarvii olla mikään Sukula onnistuakseen, hiukan aikaa vaan niin avot. :jepso:

Susey


Esinahka-Einari



Susey

Itellä olla pötköttää lähes tuolla ohjeella uunissa. :jepso: Kerron myöhemmin miltä maistui ::lsmoke

Susey

Voin suositella ihan varauksetta :drool: En seurannu ihan orjallisesti tuota ekaa ohjetta, laitoin lihaan puolta vähemmän mustapippuria ja tilalle hitusen valkopippuria ja tomaattikastikkeeseen lisäsin sokeria ja hiukan suolaa sekä reilusti chiliä. Aivan jumalattoman hyvää tuli, vaikka saihan tuossa nähdä vähän vaivaakin. :jepso:

takapakara


Susey

Kannattaa, ei tuo häpeä yhtään karvarannekebabille :jepso:

Löylyttäjä

Tuolla tulee kyllä hyvää kamaa jos vaan jaksaa väsätä :jees:
Vielä kun ne lastut jotenkin paistaa niin avot :drool:
Chilifoorumilta löysin vinkin ihan ammattilaiskokilta, kananmunan per kilo lihaa pitäisi pitää nesteet lihassa ja kebabin mehevänä :think:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview