News:

Apache IRC:
 #Apachefoorumi
@ irc.irchighway.net

Main Menu

Makaroni ja spaketti

Started by omglolnoob, Thu 05.07.2007 17:57:50 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Minkälaisesta makamukulista pidätte?

Ohjeen mukasesti keitetty
13 (30.2%)
Hieman kesken keitettynä (al dente)
13 (30.2%)
Vähän ylitte keitetty
15 (34.9%)
Reilun ylikypsänä muhjuna
2 (4.7%)

Total Members Voted: 41

Sir Sika

Oon tehnyt asioita
joilla ei oo muuta tarkoitusta
kuin olla tikareita
jotka tarkoitettiin ainoastaan
sinuun uppoomaan
Antaisin anteeksi
jollen heikolta näyttäisi -Apulanta - Viisaus ei asu meissä-

"Idiootteja on helpompi sietää, jos heitä ei ajattele typerinä ihmisinä vaan poikkeuksellisen lahjakkaina apinoina."
- Nuorempi komisario Kyösti Pöysti

Portsarit luulevat olevansa jotain JOTAIN, eivätkä ole mitään erityisempää. Pieni valta saa miehen näyttämään mukamas suuremmalta ja vaikuttavammalta, loppujenlopuksi itsetunto on alhaalla ja mitätön kaiken tehdyn egon alla.

=Siru=

Ohjeen mukaisesti. Mut maistelen kypsennyksen edetessä. Hiukan purutuntumaa saa olla.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Kastori

onhan sifistyneen näköistä mutta se pikkuinen merkki siinä kirjaimen päällä ilmaisee painotettavaa tavua ja kun sanan ensimmäistä tavua painotetaan jo luonnollisestikin niin kirjoitetaan al dente ilman tuota pikku väkästä een päällä..  :nykytaide:

Señorita iCola

Ohjeen mukaan. Jos on menossa uuniin vielä esim makaronilootan sekaan, saa jopa olla vähän keskeneräistä, kypsyy uunissa loppuun  :nykytaide:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Memme

Jätetään aina al denteksi kun tehdään niin paljon kaikenlaisia wokkipannu- härdellejä   :jepso:

Ja täälläkin tykätään siitä että purutuntumaa on, vaikkei hampaita olekkaan  :psycho:  Miellyttävämpää syödä kun on makaroni pysynyt kiinteänä  :jepso:


=Juku=

Quote from: Sir SikaTohtori on Tue 07.08.2007 08:20:00 (UTC+0300)
Al Dènte
Kun italialaisilla on liian kiire makarooninsyöntiin, ne kutsuvat raakaa makaroonia "al dente"     :lach:

Me first (rules of traffic)

jem

onko se al dente jos pitää vaan 2 minuuttia mikrossa eikä kolmea niinku ohjeessa neuvotaan.  :think:

=Juku=


Me first (rules of traffic)

=Siru=

Kuulemma ihan kelvollista syötävää tulee tälleenkin

5 dl makaronia (raakaa)
8 dl maitoa
350-400 g jauhelihaa (paistettua)
2 kananmunaa
mausteita oman maun mukaan

Paista ja mausta jauheliha. Laita vuokaan makaronit raakoina sekä jauheliha. Riko kananmunat ja sekoita ne maidon kanssa. Kaada seos vuokaa. Paista 180 asteessa noin 60 min (riippuen uunin tehosta)
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview