News:

Apachefoorumi.net
Raikasta ja ravitsevaa sielunruokaa.

Main Menu

Reseptivihko.

Started by McCLANE, Sun 16.12.2007 22:25:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sauva


daredevil

Ohje löytyi Köyhistä Ritareista...

Makea munakas:

4 munaa
2 tl kardemummaa
2 tl vanilliinisokeria
4 rkl maitoa

Erottele keltuaiset ja valkuaiset...
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi...
Sekoita keltuaisiin kardemumma, vanilliinisokeri ja maito...
Yhdistä varovasti valkuaisvaahto ja keltuaissekoitus...
Laita öljyä pikkasen pannulle ja kaada seos pannulle...
Paista miedolla lämmöllä, niin kauan että pohja on kullanruskea...

Nauti
kermavaahdon ja marjojen kanssa...  :nykytaide:

jii

Löysin sit tämmösenkin triidin, hjuva!

Asiaan....

Makaroni-makkarasalaatti

400g makaronia
400g lenkkimakkaraa
250g edam- tai emmentaljuustoa
1    tuore kurkku
1 ps herne-maissi-paprikaa
1    liemikuutio

Kermaviilikastike:

2 dl kermaviiliä
1 rkl sinappia
1 rkl sitruunamehua
Suolaa
Valkopippuria

Keitä makaronit liemikuutiolla maustetussa vedessä
Pilko makkara, juusto ja kurkku.

Sekoita keskenään kaikki aineet ja lisää kermaviilikastike.
Anna hetki vetäytyä ja nauti.

jii

#13
Lasagne

RAAKA-AINEET

Jauhelihakastike:

400 g jauhelihaa
3 valkosipulin kynttä
3 sipulia
2 tlk tomaattimurskaa
3 rkl tomaattisosetta
2 lihaliemikuutioita
mustapippuria
oreganoa

juustokastike:

5 rkl voita
1 dl vehnäjauhoja
9 dl maitoa
200 g juustoraastetta
muskottia
suolaa

OHJE
6 annosta

Jauhelihakastike:

Ruskista jauhelihat pilkottujen sipuleiden ja valkosipuleiden kanssa öljyssä tai voissa
Lisää tomaattimurska ja mausteet
Hauduta 15 minuuttia

Juustokastike:

Sulata rasva ja sekoita lisää siihen jauhot
Lisää hiljalleen maito kokoajan sekoittaen (ei kannata käyttää vispilää, sillä sen puhdistaminen on vaikeaa)
Kun maito alkaa kiehua, lisää mausteet ja juustoraasteesta 2/3 maitoon

Voitele vuoka ja kaada pohjalle juustokastiketta ohut kerros.
Lisää lasagnelevyjä (3-4 kpl) kunnes pohja on peittynyt.
Lisää noin 1/3 jauhelihasta ja kaada päälle 1/3 juustokastikkeesta.
Jatka, kunnes kaikki aineet loppuvat.
Lopuksi kruunaa komeus vielä lasagnelevykerroksella ja sirottele loput juustoraasteesta päälle.

Paista noin 200 asteessa 30-40 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

jii

Lappalaisen keitto ohjeAlakhun otethan pyssy ja ammuthan Kuikka. Se suolistethan ja suolathan. Otethan 3 litraa vettä ja keitethän Kuikka siinä. Heitethän vesi pois. Sitten otethan 1 litra maitoa ja keitethän Kuikka siinä. Heitethän maito pois. Ja sitte otethan 2 litraa kirkasta viinaa kiehautethan Kuikka siinä. Heitethän Kuikka pois.Liemi juuhan kylymänä


Kastori

väittäsin että met emmä lapisa viinaa kiehauta.. lähtee kato rosentit..  :jees:

NaiNeN

Quote from: Kastori on Mon 25.01.2010 23:01:51 (UTC+0200)
väittäsin että met emmä lapisa viinaa kiehauta.. lähtee kato rosentit..  :jees:
no niinpä, ei mekkään senthän tyhymiä olla  :nope:
Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Tieko

Quote from: NaiNeN on Mon 25.01.2010 23:33:02 (UTC+0200)
Quote from: Kastori on Mon 25.01.2010 23:01:51 (UTC+0200)
väittäsin että met emmä lapisa viinaa kiehauta.. lähtee kato rosentit..  :jees:
no niinpä, ei mekkään senthän tyhymiä olla  :nope:
mutta lähellä  :psp:
Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

Josse

Quote from: Jii on Mon 25.01.2010 22:13:34 (UTC+0200)
Lappalaisen keitto ohjeAlakhun otethan pyssy ja ammuthan Kuikka. Se suolistethan ja suolathan. Otethan 3 litraa vettä ja keitethän Kuikka siinä. Heitethän vesi pois. Sitten otethan 1 litra maitoa ja keitethän Kuikka siinä. Heitethän maito pois. Ja sitte otethan 2 litraa kirkasta viinaa kiehautethan Kuikka siinä. Heitethän Kuikka pois.Liemi juuhan kylymänä
Hoo laitettu juuriki oikiihan paikhan  :good:
WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

jii

Quote from: Kastori on Mon 25.01.2010 23:01:51 (UTC+0200)
väittäsin että met emmä lapisa viinaa kiehauta.. lähtee kato rosentit..  :jees:
Juuri tämän takia ole jättänyt se kuikan ampumatta.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview