Speciaalisi?

Started by Dyssä, Wed 01.04.2009 18:07:24 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nahkaparturi

Lohikeitto sekä loimulohi (no taimenesta kyllä tuo loimutettu yleensä tulee tehtyä, mutta nyt mietin, että miksi mie tätäkin kävin selittämään)
So, you found out you're not a business man after all.
Just a man.
An ancient race.

All the love in all the world
Is not enough to save my soul tonight
-Lemmy

Tanjii

Quote from: --Jarre-- on Wed 01.04.2009 18:08:23 (UTC+0300)
Mäki laitan hilloo ruikkarin päälle  :jees:

Paahdetun ruikkarin päälle  :drool:
Perunamuussi ja ketsuppi  :drool:

Rudolf Käki

1980-2023
In Memoriam.

takapakara

Quote from: nahkaparturi on Thu 02.04.2009 00:54:28 (UTC+0300)
Lohikeitto sekä loimulohi (no taimenesta kyllä tuo loimutettu yleensä tulee tehtyä, mutta nyt mietin, että miksi mie tätäkin kävin selittämään)
Loimulohen teko on todella hieno taito :good: Ite oon pari kertaa koittanu ja aina olen onnistunut olemaan liian malttamaton :angry: Kyllä mä joskus sen opin :nykytaide:

Mustis

Pataljoonakeitto l. noppasoppa

Määrä/taistelija

4 dl vettä
20 g kuivaperunaa
50 g makaroni
50 g naudanlihasäilyke
30 g sianlihasäilyke
3 g suolaa
50g tomaattisosetta

Mittaa vesi keittimeen (mielellään M29 on *ittumaisempi pestä kuin M85). Kiehuvaan veteen lisätään mausteet (lihaliemijauhe, kuivasipuli, kasvissekoitus, valkopippuri, paprikajauhe), anna kiehua 15 min. Lisää kuivaperuna ja anna kiehua 15 min. Lisää makaroni ja kuutioitu säilykeliha, anna muhia 30 min ja tarkkaile nesteen määrää. Mausta suolalla, persiljalla ja tomaattisoseella.

Annoskoko 5 dl ja parhaimmillaan nautittuna poikaporukassa kuusenjuurella mielellään annos hieman jäätyneenä pakin kylkeen. Ruoka on hyvää, ravitsevaa ja sitä on riittävästi, mikäli jokin edellämainituista ei toteudu, niin syöjässä on vika. :nykytaide:

PerseVän VeREvvÄÄ!
:notworthy: :huraa: :notworthy:


nahkaparturi

#15
Pasta carbonara

Pussi Knorr Pasta carbonaraa
n. 4 dl vettä (ojasta tai suolammesta)
mausteet

Mittaa vesi arviolta trangian kattilaan (älä yritä käyttää trangian mittaviivoja, se on kuitenkin koko hökötys kallellaan) ja keitä huonosti palavalla ht-liekillä. Kun vesi alkaa kiehua kattilan toiselta puolelta, lisää pussillinen Knorr Pasta carbonaraa. Odota, että soosi alkaisi uudestaan kiehua. Pistä tupakaksi ja huomaa samalla, että soosi kiehuu kattilan toiselta puolelta pohjaan palaen. Sekoita löysästi pyörivällä luhalla. Mausteita ei tarvitse erikseen lisätä, ne sisältyvät annokseen viisi päivää käytetystä ja pesemättömästä trangiasta, vuotaneesta ht-pullosta, suovedestä, hyttysparvesta, karikkeesta sekä tupakantuhkasta. Annos on valmis nautittavaksi n. 5 min. keittelyn jälkeen. Parhaimmillaan liemi kiehuvana kielen polttaen ja makaronit vielä erittäin al dentenä (hampaissa rutisten), nautitaan vesisateessa 26 tunnin valvomisen jälkeen yksin omalla keittotasalla. Irtautumiskäsky/viholliskosketus oletettavissa ruokailun yhteydessä.

Annoksesta tunnetaan myös versio Pasta parmesana eli sissijuustopasta. Valmistetaan samoin, mutta nautitaan nenästä kiinni pitäen tai hajuaisti tilapäisesti muuten salvaten. Sopii myös erittyisen hyvin loppusiirtymän aikana vartin tauolla nautittavaksi.
:nykytaide:
So, you found out you're not a business man after all.
Just a man.
An ancient race.

All the love in all the world
Is not enough to save my soul tonight
-Lemmy

GILlian

 :lach:

Muistan jotain tollasta leiriltä vaelluksen jälkeen..

MeZmer


Señorita iCola

Quote from: nahkaparturi on Thu 02.04.2009 21:23:19 (UTC+0300)
Pasta carbonara

Pussi Knorr Pasta carbonaraa
n. 4 dl vettä (ojasta tai suolammesta)
mausteet

Mittaa vesi arviolta trangian kattilaan (älä yritä käyttää trangian mittaviivoja, se on kuitenkin koko hökötys kallellaan) ja keitä huonosti palavalla ht-liekillä. Kun vesi alkaa kiehua kattilan toiselta puolelta, lisää pussillinen Knorr Pasta carbonaraa. Odota, että soosi alkaisi uudestaan kiehua. Pistä tupakaksi ja huomaa samalla, että soosi kiehuu kattilan toiselta puolelta pohjaan palaen. Sekoita löysästi pyörivällä luhalla. Mausteita ei tarvitse erikseen lisätä, ne sisältyvät annokseen viisi päivää käytetystä ja pesemättömästä trangiasta, vuotaneesta ht-pullosta, suovedestä, hyttysparvesta, karikkeesta sekä tupakantuhkasta. Annos on valmis nautittavaksi n. 5 min. keittelyn jälkeen. Parhaimmillaan liemi kiehuvana kielen polttaen ja makaronit vielä erittäin al dentenä (hampaissa rutisten), nautitaan vesisateessa 26 tunnin valvomisen jälkeen yksin omalla keittotasalla. Irtautumiskäsky/viholliskosketus oletettavissa ruokailun yhteydessä.

Annoksesta tunnetaan myös versio Pasta parmesana eli sissijuustopasta. Valmistetaan samoin, mutta nautitaan nenästä kiinni pitäen tai hajuaisti tilapäisesti muuten salvaten. Sopii myös erittyisen hyvin loppusiirtymän aikana vartin tauolla nautittavaksi.
:nykytaide:
Minä poika se intissä laitoin tuohon sekaan purkillisen nötköttiä, antoi hienostuneen säväyksen makuun ja lisää ravintoarvoa keitokselle  :nykytaide:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Pokerface


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview