News:

Apachefoorumi.net
Kuin kupillinen tuoretta spermaa.. etova, lämmin ja täynnä elämää.. 

Main Menu

Kylmäsavu.

Started by stalin, Wed 02.09.2009 18:59:49 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stalin

Heh. ei taija näin etelässä onnistua.

Pitäs viiä lappiin sit jonnekki puun oksalle roikkumaan.

stalin

Väliraportti:
Lasinen jääkaappi hylly ei kestä ehjänä vastuksen alla!
:kerpele:

Sceme

Quote from: stalin on Thu 03.09.2009 17:30:04 (UTC+0300)
Väliraportti:
Lasinen jääkaappi hylly ei kestä ehjänä vastuksen alla!
:kerpele:
Ei se mitää. Pers tuntumalla mennää.

nyyyps

Quote from: stalin on Thu 03.09.2009 09:07:52 (UTC+0300)
Pidetään mielessä. Olis niin paljon kaikkea mitä tahtos kokeilla.
Mitenköhen parhaiten onnistuu "kuivaliha" kotikonstein?
Tuossa aikaa sitten kokeilin siivuista kuivailla ihan vaan uunissa 50 asteessa.
Ihan hyvää naposteltavaa siitä tuli, mutta miten sais parempaa, olisko niistä kuivureista mihinkään :think:
Talvipakkaset sen lihan kuivattaa, ei lämpöasteet.

En sitten tiiä, miten jerkyn tekeminen onnistus. Sehän on kuivattua lihaa, muttei missään nimessä kuivaalihhaa. :jepso:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Kastori

Quote from: Kastori on Thu 03.09.2009 09:04:11 (UTC+0300)
yksi mitä suosittelen kokeileen on ottaa liha pakastimesta ja jäisenä käyttää savustuspöntössä noin varttitunnin ajan ja laittaa sen jälkeen suolaan kolmeksi päiväksi.. lopputuloksena on mitä herkullisinta savunmakuista suolalihaa..
niin ja tuohon toinen oiva on kun jäisen lohenkappaleen heittää savuun 6-7 minuutiksi ja sitten suolaan ni jo tulee hyvä suolakala.. :drool:


Arathon

Ostat kartsan mentolitupakkeja ja ryhdyt töihin. Raikas maku tulee mukana  :jepso:
Tule hyvä kakku.

stalin

Niin, vai pakkasessa kuivais. hmmmm........ pitäskö koittaa ens talvena.
noh raportoitavaa ei juuri ole. käry käy ja jne.. tylsää.

lihatin on ehkä pikkasen kovettunu. tiiä sit oisko harha kuvitelmaa.
lämmöt siinä 15-20 astetta.

niin joo jerkyähän se tai jotakin vastaavaa, ei kuivalihaa.
mut ihan nannaa kumminki. hehheheeehhe :jepso:

stalin

Noniin pojjaat, raporttia taas. äsken laitoin lihat paperiin lepäilemään ja poistamaan kosteutta.
yhdestä köntistä leikkasin siivun ja sisällä näytti punaiselta ja pikkasen niinkuin aidon näköseltä, maku oli tuttu. Eli ei tää ihan vielä ole vituiks menny.
Suolakin oli kohtalaisen hyvä. Ehkä vähän liian kova.
Savua oli nyt jo riittämiin mutta kai tuota on vielä savustettava lisää kunhan ne sieltä heräävät.

:drool: tai  :puke:

Memme

Mä en ole ikinä pitänyt kylmäsavustetusta lihasta, olipa liha sitten possua, mullikkaa, kalaa tms.  :nope:  Kun ei mene alas niin ei mene, minkäs sille mahtaa!

stalin


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview