News:

Apachefoorumi.net
Raikasta ja ravitsevaa sielunruokaa.

Main Menu

Savipata

Started by jii, Fri 22.01.2010 15:46:59 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jii

On se vaan kuninkaallinen tapa tehdä uunissa ruokaa.
Olemme tutustuneet moiseen ruoanlaittoon jo tässä jonkin aikaa ja pakko sanoa ettei parempaa tule millään.
Tuntuu että safkanteko savipadassa on myös yksinkertaisinta ikinä. aineet liotettuun pataan, uuniin ja uuni päälle.
Sitten joskus 3-5h:n kuluttua ottaa pois ja syö.
Milla Makia on myös tehnyt leipää siinä.

Arathon

pääsiäisenä tehdään lammasta padassa  :drool: taivaallista
Tule hyvä kakku.

Dakota

Eipä ole paljon tullut savipataa käytettyä vaikka sellaisen omistankin. Pitäis varmaan ottaa käyttöön, ettei turhan panttina kaapissa seiso.

Örtzi

Onhan se kätevä juu. dakota, tere tulemast.  :moi:
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.




Arathon

Tule hyvä kakku.


Daisy

Meillä käytetään valurautapataa samalla tyylillä  :jepso: Yön yli ku hauduttaa possua siinä pienellä lämmöllä  :drool:
[move][/move]

Kastori

italian pata on hyvää.. en ole maistanu savipataa..  :nopsu:

jii

Quote from: Kastori on Fri 22.01.2010 21:40:48 (UTC+0200)
italian pata on hyvää.. en ole maistanu savipataa..  :nopsu:
Tähän on kyllä pakko...

400 g jauhelihaa
1 lihaliemikuutio
1 prk chilitomaattimurskaa
1 prk kidneypapuja
1 pss herne-maissi-paprikaa
2 dl riisiä
1 prk vettä
mustapippuria
paprikajauhetta

Ruskista jauheliha, lisää pavut, tomaattimurska ja hernenaissipaprika.
Lisää vesi, liemikuutio ja riisit.
Anna hautua noin 1/2 tuntia ja mausta mustapippurilla ja paprikalla.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview