Friteerattu marsu

Started by nyyyps, Fri 12.02.2010 22:41:20 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Esinahka-Einari


=Juku=


Me first (rules of traffic)

=Juku=

#42
Kauas on jouduttu luonnollisesta elämästä

Kanasta löytyi jälleen erikoinen yllätys

"Paketti sisälsi kolme koipea, josta yhdestä paljastui inhottavan näköinen yllätys."

Espanjan telkkarista tuli ohjelmaa maailman ruokakulttuureista ja kerrottiin, että Madridissa on ravintola, jonka erikoisuutena on erilaiset toukat, muurahaiset ja heinäsirkat.


Me first (rules of traffic)

Esinahka-Einari

Noita olen nähnyt ties kuinka monta, napaan ovat menneet :jees:

No maailmassa 2 miljardia ihmistä syö osana ravintoa hyönteisiä :jees:

=Juku=


Me first (rules of traffic)


nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

=Juku=

#47
Quote from: NaiNeN on Wed 15.05.2013 08:21:35 (UTC+0300)
On perverssiä käyttää koko kanaa  :jees:
Eikä sulkiakaan  -  höyhenellä, höyhenellä! 

Me first (rules of traffic)

=Juku=

#48
Herkkuja maailmalta

Marsu

Länsimaissa marsua pidetään söpönä lemmikkieläimenä, mutta Boliviassa nämä vipeltäjät ovat hyvä proteiinin lähde lautasella.
Marsun liha on vähärasvaista, todella mureaa ja tarjoillaan useimmiten kokonaisena pään kera.

PS Myös Bolivian naapurimaissa intiaanikeittiöissä.

Me first (rules of traffic)

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview