Pikaruokaa keittiön kaapissa

Started by jii, Tue 02.03.2010 11:40:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jii

Kun tulee kotiin väsyneenä ja vittuuntuneen tai muuten vaan laiskottaa, ei jaksa / ehdi tehdä ruokaa.
Perinteinen hernaripurkkihan on kaapissa kyllä.
Suositelkaa jotain syötävää säilykeruokaa, joka on valmis muutamassa minuutissa.
Ei siis mikään pakaste, senhän sulattamiseen menee aikaa / energiaa, paitsi jos se on jäätelöä.

Eli mitä kaapintäytteeksi?

nyyyps

Onko sulla tyhjiä lasipurkkeja?
Tehet ruskiaa kastiketta, säilöt lasipurkkeihin, tai tölkityskoneella.
Tölkistä sitten soosi, valinnaista sörssää sekaan ja pikamakaryyni.

Ite pikapatentoin välillä tölkillisen papuja tomaattisoosissa ja vokkivihanneksia paistetun jauhelihan päälle pannuun, hetken haudutus ja syömään.
Oikein jos hifistelee, niin hauduttaa riisin siihen sekaan, kuppi riisiä, kaksi vettä, kansi päälle ja hauduti.
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.


nyyyps

Hellan eessä ei tartte olla kahta minuuttia enempää yhteensä, ei sitä lasketa. :psp:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

PajakkiVasseli.com

Tonnikala yms. salaatteja tulee tehtyä paljon.Onhan noissa tietty oma hommansa.
Kaurapuuro on varmasti nopea ruoka  :drag:
Quote from: Hepskukkuu on Sat 12.04.2014 01:22:03 (UTC+0300)
Foorumi on kuin sima, kaikki käy osa on rusinoita ja passeli on vahingossa sekaan eksynyt luumu.... :think: :psp:


jii

Kaurapuurohan on kyllä hyvääkin, mutta tulee kiskottua sitä joka aamu.

PajakkiVasseli.com

Lämpösistä leivistä saa nopsaan hyvät mätöt.Toki saa niihin aikaakin menemään,jos kunnon täytteet valitsee. :jepso:
Quote from: Hepskukkuu on Sat 12.04.2014 01:22:03 (UTC+0300)
Foorumi on kuin sima, kaikki käy osa on rusinoita ja passeli on vahingossa sekaan eksynyt luumu.... :think: :psp:

Kastori

ah.. erikoisalani..

spagetteriat on nopeita ja syötäviä.. niihin voi lisätä purkin tonnikalaakin ni tulee ruokaisampaa..
ja kaikki pakkasesta uuniin ruuat on helppoja.. ranskiksia, lihapullia, nakkeja, makkaraa, kalapuikkoja, leivitettyä alaskan pollokkia, kanaa..
pinaattikeittopakaste+keitetyt kananmunat.. ristorantepitsat..

tommosia noin äkkiseltään missä ei tarvii juuri tehä mitään..

nyyyps

Edellisenä iltana herneet likoamaan, niin seuraavana päivänä ei tartte ku levy pikkutulelle ja välillä muistaa käyä sekottamassa. vähemmän tekemistä on ku pussipataruuassa, ku ei tartte ku vääntää levy pääle. Säästyy pussin auki repasemiselta.
Ellei sitten pussipataruuan pussia repase edellisenä iltana valmiiksi auki. :think:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Kastori

edellispäivänä ei voi tietää haluttaako huomenna hernekeittoa.. :toktok:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview