News:

Jätä aivosi narikkaan, ja astu peremmälle :moi:
Apachefoorumi ei vastaa narikkaan jätetyistä aatteista.

Main Menu

Kasvisruokakuukausi

Started by jii, Thu 01.04.2010 08:19:09 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Señorita iCola

Ettei ihan eksyttäisi aiheesta täällä:  :psp:

Icolan kasvispannu:
Pari perunaa (ei kannata laittaa liikaa, sisältää liikaa epäterveellisiä hiilareita)
Pikku sibula
Voita
Suolaa
Paketti tehotuotettua hormoonipekonia
HK:n sininen
Kinkkusuikaleita
Salamia
6 häkkikananmunaa


Keitä perunat mediumiksi, kuori ne ja kuutioi. Paistinpannulle puoli kiloa voita, johon laitat pekonit ja makkarat tirisemään. Lisää joukkoon hienonnettu sibula ja perunat, tässä vaiheessa lisää voita ettei perunat jää kuiviksi. Viskaa sekaan kinkkusuikaleet, salamisilppu ja kananmunat, sekoita tasaisin väliajoin. Lisää puoli purkkia suolaa ja vähän voita.
Tarjoile lautaselle, voit vaikka laittaa kurkkuviipaleen koristeeksi lautasen reunalle  :psp:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

jem


[:]Kylkiluu[:]

Niin joo, piti se bataattisosekeitto postata...

2 suurta bataattia
1 porkkana
1 purjosipuli
1/2 sitruunan mehu
kasvisliemikuutio

Tarjoiluun: Raejuustoa tai leipäkrutongeja

Kuori ja paloittele bataatit ja porkkana. Paloittele purjosipuli. Lisää keitinveteen kasvisliemikuutio ja keitä vihannekset kypsiksi. Soseuta ja mausta sitruunamehulla. Lisää tarjoiluvaiheessa raejuusto ja/tai krutongit.

The Änes

Toi vois olla hyvää ellei se olis keitto :psp:

Viipalois ja marinois noi bataatit (tietysti keittäis ensin) esim. punkulla, paistais ne ja tekis noista lopuista pienen patatyylisen ratkasun siihen sivulle + pieniä lisiä heittäs siihen vielä esim parsakaalia ja tietysti kolmen juuston kermaa ja pikkusen jotain tuorejuustoa :drool:

l am the bastard son - evil inborn, Satan in tip-top, from head to toe
Just look at me, sense my blitz, down riding route 666


I was born to lose but Im built for booze..

[:]Kylkiluu[:]

Kuulostaa erinomaiselta... Tuohon vielä rinnalle pieni kalalisäke ja hyvä viini  ::lsmoke


The Änes

Quote from: Kylkiluu on Mon 05.04.2010 20:11:38 (UTC+0300)
Kuulostaa erinomaiselta... Tuohon vielä rinnalle pieni kalalisäke ja hyvä viini  ::lsmoke
Kirjolohta, pullot Rosemountin valkosta & punasta ja hyvä seura :drool:

l am the bastard son - evil inborn, Satan in tip-top, from head to toe
Just look at me, sense my blitz, down riding route 666


I was born to lose but Im built for booze..

[:]Kylkiluu[:]

Quote from: Burz on Mon 05.04.2010 20:16:11 (UTC+0300)
Quote from: Kylkiluu on Mon 05.04.2010 20:11:38 (UTC+0300)
Kuulostaa erinomaiselta... Tuohon vielä rinnalle pieni kalalisäke ja hyvä viini  ::lsmoke
Kirjolohta, pullot Rosemountin valkosta & punasta ja hyvä seura :drool:

Jälkiruoaksi jäisiä karpaloita kuumalla kinuskikastikkeella  :drool:

The Änes

#137
Quote from: Kylkiluu on Mon 05.04.2010 20:20:15 (UTC+0300)
Quote from: Burz on Mon 05.04.2010 20:16:11 (UTC+0300)
Quote from: Kylkiluu on Mon 05.04.2010 20:11:38 (UTC+0300)
Kuulostaa erinomaiselta... Tuohon vielä rinnalle pieni kalalisäke ja hyvä viini  ::lsmoke
Kirjolohta, pullot Rosemountin valkosta & punasta ja hyvä seura :drool:

Jälkiruoaksi jäisiä karpaloita kuumalla kinuskikastikkeella  :drool:
Juuh :drool:

Tohon pääruokaan vois vielä lisätä jonkun hyvän sienen minkä grillaa samalla kun noi bataatit :drool:

E: Vaikka tämä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Osterivinokas

l am the bastard son - evil inborn, Satan in tip-top, from head to toe
Just look at me, sense my blitz, down riding route 666


I was born to lose but Im built for booze..

[:]Kylkiluu[:]

Quote from: Burz on Mon 05.04.2010 20:25:09 (UTC+0300)
Quote from: Kylkiluu on Mon 05.04.2010 20:20:15 (UTC+0300)
Quote from: Burz on Mon 05.04.2010 20:16:11 (UTC+0300)
Quote from: Kylkiluu on Mon 05.04.2010 20:11:38 (UTC+0300)
Kuulostaa erinomaiselta... Tuohon vielä rinnalle pieni kalalisäke ja hyvä viini  ::lsmoke
Kirjolohta, pullot Rosemountin valkosta & punasta ja hyvä seura :drool:

Jälkiruoaksi jäisiä karpaloita kuumalla kinuskikastikkeella  :drool:
Juuh :drool:

Tohon pääruokaan vois vielä lisätä jonkun hyvän sienen minkä grillaa samalla kun noi bataatit :drool:

Mustatorvisieni voisi makumaailmaltaan toimia makean bataatin kanssa...
En yhtäkkiä muistakaan miltä osterivinokas maistuu, siitä on kauan kun olen viimeksi syönyt  :think:

nyyyps

"Resepti":
Pottuja kuoritaan sopiva määrä, siivutetaan. Tai minkä muotosesta tykkää, vaikka suikaleiksi. Sitten sikputaan yks sipuli tai kaks, riippuu minkä kokonen pata. Sitten sekaan pakkasesta säilöttyjä rouskuja, joita viimi syksynä tuli noukittua. Mikäjottei vaikka herkkusieni jos ei muuta ole tarjolla. Sitten väriksi porkkana tai kaks. Ruokaöljyä lurruuttaa päälle, yks laittaa valkosipulia jos tykkää. Vettä kans, kansi pääle ja uuniin semmonen 175-200 astetta, miten tykkää. Piettää uunissa niin pitkään että on sen verran kypsää mistä ite tykkää.
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview