Lihan, ja miksei muunkinsyöjille

Started by Örtzi, Tue 06.04.2010 00:38:06 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Örtzi

Kävin autotallilla tupakilla, tällainen riista jäi haaviin, meillä ei kysymäti sisälle tulla. Olisiko haudutus, grillaus vai paistaminen ja millä mausteilla?

 
     
Ja kärsimään ei joutunut, vaikkakin ilmakivääri oli lopetusase.

 
     
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


nahkaparturi

Näin kevään tullen grillaaminen voisi olla hyvä vaihtoehto, kun kelitkin alkaa tuota suosia. Näin riistalle tekisin mausteeksi punaviinimarinadin reilulla valkosipulilla.
So, you found out you're not a business man after all.
Just a man.
An ancient race.

All the love in all the world
Is not enough to save my soul tonight
-Lemmy

jem

syötä kissalle, ei noin pienen lihamäärän takia kannata alkaa kokkailemaan.  :psp:

Örtzi

Ei ole kissaa. Ja grillaus on todella tarkkaa hommaa, ajatellen grillattavaa massaa (ei se ferrarikuljettaja, vaan painoa ajatellen). Toki punaviini marinoi hyvin jo kokkia.  :jees:
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


Betonishamaani

Note to self: Älä avaa Tuomarin triidejä. Mielessä pyörii nyt vain ihmistuhatjalkaiset, paskan syöminen ja höpsähtäneet lääkärisedät.

Quote from: NaiNeN on Thu 25.07.2013 19:38:41 (UTC+0300)
Mie eilen mietin että mitäköhän tuommonen vankilapsykiatri sanois Tuomarista  :think:




jem

vaihtoehto 2: pistä se syötiks naapurin kissalle ja koita tehoaako tuo ase siihen, katissa on enemmän syötävää.  :ruokaa:

Betonishamaani

 Valmistelut:
n.40 min

Kypsennys:
n.1,5 h

Annoskoko:
4 annosta

Ainekset:
# 8 keskikokoista peltohiirtä
# 2 teelusikallista suolaa

Valmistus:
1. Saalista tahi loukuta hiiret parhaaksi katsomallasi välineellä. Paras aika vuorokaudesta on aamuhämärä, jolloin jyrsijät kerääntyvät palavereihin puimaan edellisyön kunnianhimoisia rikoksiaan.
2. Kun olet saanut hiiret satimeen, eliminoi ne.
3. Suolista hiiret.
4. Keitä hiiriä painekattilassa n. 1 tunti. Lisää puolivälissä joukkoon suola.
5. Aseta jyrsijät laakealle alustalle ja asemoi alusta lähelle nuotiota. Loimuta hiiriä n. ½ tuntia.
6. Tarjoile hiiret esteettiseltä astialta ja koristele piharatamoilla.

Tarjoilu:
HUOM! Hiiret syödään sellaisinaan. Tottumaton hiirensyöjä saattaa aluksi vierastaa suussaan hampaiden väliin jääviä karvoja ja luunsiruja, mutta ajan myötä kaikkeen tottuu - ja nimenomaan nämä nyanssit tekevät hiirestä arvostetun gourmet-herkun. Erityisiksi herkkupaloiksi lähedekirjallisuudessa luetellaan häntä jä varsin purentavastuksinen pään seutu.

Suositellaan arkeen ja juhliin.
Ja sitten eikun mäsäyttämään!
Note to self: Älä avaa Tuomarin triidejä. Mielessä pyörii nyt vain ihmistuhatjalkaiset, paskan syöminen ja höpsähtäneet lääkärisedät.

Quote from: NaiNeN on Thu 25.07.2013 19:38:41 (UTC+0300)
Mie eilen mietin että mitäköhän tuommonen vankilapsykiatri sanois Tuomarista  :think:



Örtzi

Hyvät on reseptit, itse jäin miettimään, että onko otus nauttinut hiiribaarieni loppumattomista tuotteista.. Mitenkä saisin myrkyn pitoisuuden selville, vai selvittäisinkö henkivakuutussummat ja tarjoaisin tuota ah, niin eksoottista herkkua ensin vaimolle?  :think:
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


Arathon

Tule hyvä kakku.

Señorita iCola

Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview