Leivontatriidi

Started by Milla Makia, Mon 17.01.2011 16:38:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Milla Makia

Uunissa muhii juuri ensikokeilu hiivattomasta vaaleasta leivästä. Siihen tuli ruokasoodaa, vähän sokeria ja nesteen korvasi maustamaton jogurtti. Viiden jälkeen näkee sitten, mikä on lopputulos...  :drool: vai  :ras:
Kyllä nykyaikana on tuo nuoriso kummallista. Kaiken maailman nuppipäitä. Suru puserossa huudattavat rokkenrolli musiikkia. Pitäisi hävetä.

Milla Makia

Kyllä nykyaikana on tuo nuoriso kummallista. Kaiken maailman nuppipäitä. Suru puserossa huudattavat rokkenrolli musiikkia. Pitäisi hävetä.

Daisy


nyyyps

Mie välillä tekasen semmosen pikkuisen löysän taikinan veteen, kauheasti pistän mausteita paljon ja leivinjauheella nostatan. Pursotan pellille semmosiksi tikuiksi, sitten paistahutan rapeakuorisiksi ja dippailen tai syön voin kans. Se on kans herkku välipala/iltapala.
Ei.

Kastori

tein tänään pitsan jonka pohja oli rahkasta, munista, vehnäleseistä, emmental-raasteesta, ruisjauhoista ja leivinjauheesta..


Jarre

Carpe Natem

Kastori


Jarre

Moon kokeillu nuita ruisjauhoja, tiedä sitten että oliko kokissa vikaa, mut ei niitä kauheen paljoa sopinut normaalien jouhojen sekaan latasta...muuten tuli väärän olosta siitä pohjasta  :think:
Carpe Natem

Kastori

toi on tommonen vähähiilihydraattinen pohja.. karppaajille sopii..

Jarre

juuh...ite en nuista karppaamisista sun muista mut ruoka on yhvää ja kiva koklata erillaisia juttuja  :jepso:
Carpe Natem

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Please answer truthfully:
Leave out letters from q1w2e3r4t5y6:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview