News:

Apachefoorumi Twitterissä:
https://twitter.com/apachefoorumi

Main Menu

Paahtopaisti

Started by Dimmu Burger, Wed 21.09.2011 16:26:36 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dimmu Burger

Ostin paahtopaistia kun se oli niin ihanan kalliin oloista safkaa. Nyt en vaan tiedä että miten tuo pitää valmistaa. Eli tartteeko se marinaadia tai maustehässäköitä ja kauanko sitä pidetään uunissa ja semmottiin :bounce: Jos joku tahtoisi valaista tietämätöntä, voin kyllä näyttää tissit jos tulee hyvä :jepso:
Kauniit naishenkilöt, ottakaa yhteyttä yksityisviestitse.

Hyvä suunnistaja ei eksy. Jos ei tiedä missä ollaan, mennään kotiin.

Njof njof :psp:

nyyyps

Tunti per kilo. :think:
Tai en tiiä, se vissiin on lehmää, niin sille enempi. :think:
Ja jottain alle 150 se oli, mutta enempi kö sata. :think:

<tähän pakollinen ja naseva kommentti googlen käytöstä>
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Dimmu Burger

Kilo :aatu:
Nautaa :aatu:
Maustehässäkät :aatu:

Google ei vittuile :aatu:
Kauniit naishenkilöt, ottakaa yhteyttä yksityisviestitse.

Hyvä suunnistaja ei eksy. Jos ei tiedä missä ollaan, mennään kotiin.

Njof njof :psp:

nyyyps

No mausteet sen mukaan mitä itte tykkää, ja onko se valmiiksi suolattu vai suolaakko itte, ja onko sulla paistomittaria niin se helpottaa kovasti hommaa. :jepso:
Pintamaustaminen lopussa jos kuivia mausteita, tai sitten marinaatisena uuniin.
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Dimmu Burger

Kauniit naishenkilöt, ottakaa yhteyttä yksityisviestitse.

Hyvä suunnistaja ei eksy. Jos ei tiedä missä ollaan, mennään kotiin.

Njof njof :psp:


nyyyps

Siinä paketissa lukee, jos se on valmiiksi suolattu.
Ja sen paistomittarin sie taijjat ite tietää mikä se on niin en ala tyhmiä kysymään enämpi. :think:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Dimmu Burger

Ei oo paistomittaria, ei ooo...

Ei lue, ei luee.. Äiti auta :parku:
Kauniit naishenkilöt, ottakaa yhteyttä yksityisviestitse.

Hyvä suunnistaja ei eksy. Jos ei tiedä missä ollaan, mennään kotiin.

Njof njof :psp:

jem

leikkaa viipaleiks ja paista pannussa, se suola selviää maistamalla.  :psp:

nyyyps

http://juliet.vuodatus.net/blog/category/Paahtopaistin+paisto-ohje

Tuossa on semmonen heleppo ohje. :jepso:
Tuossa ohjeessa on pintasuolaus, mutta jos esmes sulla on ruutta ja neula, niin sillä voit suolata lihan sisälleki suolavettä. :jepso:
Ja marinaatin saat tehä jos haluat, mikään ei sitä estä. :jepso:
Kato paketista paino, ja pidä uunissa tuntijavartti per kilo, jos tahot varman päälle pelata, ettei jää punaseksi sisältä. :jepso:
Mutta siltiki kannattaa paistaa ennen ku uuniin laitat, se sulkee lihan pinnan eikä nesteet valu uunissa ulos ja sitten sulla on vain kallis ja kuiva pala lihaa. :jepso:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Dimmu Burger

Pitää kokeilla. Oliskohan robbarissa mittaria :think:
Kauniit naishenkilöt, ottakaa yhteyttä yksityisviestitse.

Hyvä suunnistaja ei eksy. Jos ei tiedä missä ollaan, mennään kotiin.

Njof njof :psp:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview