Wed 26.01.2022 10:23:53

News:

Apachefoorumi Twitterissä:
https://twitter.com/apachefoorumi


Paahtopaisti

Started by Dimmu Burger, Wed 21.09.2011 16:26:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nyyyps

Ei.

=Lutris=

Toholla poltetaan ensin pinta karrelle. Pysyy nesteet lihan sisällä  :drag:
Ennemmin huonoa huumoria kuin ei huumoria ollenkaan
Huonoa makua ja riman alituksia jo vuodesta 1964 lähtien
Paskan myivät
Paskaa huumoria jo vuodesta 1964

=Juku=

Thu 22.09.2011 22:03:40 #32 Last Edit: Fri 23.09.2011 20:10:47 by Juku
Quote from: per.saukko on Thu 22.09.2011 21:38:14
Toholla poltetaan ensin pinta karrelle. Pysyy nesteet lihan sisällä  :drag:
Melkein noin
http://www.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?t=3432

ja hyvää tulee!     :huraa:

Toinen kitupaistikeino. Paista ensin kuumassa padassa umpeen joka puolelta käännellen. Sitten jätetään
hellalle mietoon lämpöön ja käännellään puolen tunnin välein. Paistoaika rautapadassa n 3 h!

Testattu ja herkullista!

Me first (rules of traffic)

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Suomen lipun värit on sininen ja:
Ruotsin lipun värit on keltainen ja:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview