Kotiviini, -olut ja -kilju

Started by Kiljutron, Sat 04.01.2014 18:17:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kiljutron

Sat 18.01.2014 13:58:15 #20 Last Edit: Sat 18.01.2014 18:37:50 by Yksinkertainen
Teen tässä appelsiiniviiniä  :drool:

10 litraa appelsiini-tuoremehua
3 kiloa sokeria

Sitten vettä sen verran että yhteensä on 25 litraa viiniä

Oikein hyvää ainakin näin ennen käymistä. Makuhan tietysti muuttuu hapokkaammaksi, kun sokerit häviää pois. :jees: Käytän Prismasta ostettua viinihiivaa.

Kastori

tein sulle kotikiljun aplareista vain,
sokereista, hiivoista humala haaveissain..

Kiljutron

Sat 18.01.2014 18:36:53 #22 Last Edit: Sat 18.01.2014 18:39:22 by Yksinkertainen
Kiljunteko onnistuu myös kännissä  :jees:



Ei kannattaisi kättä tunkea tuonne kiljuun. Siitä voi tulla bakteerikontaminaatio, joka sitten huonontaa makua  :yoppilas:

Kiljutron

Sat 18.01.2014 18:41:49 #23 Last Edit: Sat 18.01.2014 18:42:50 by Yksinkertainen
Ajaton klassikko  :good:



Ei tuossakaan paljoa kontaminaatiota ajatella  :rolleye:



Kiljutron

Kilju on käynyt todella voimakkaasti viimeiset 3 päivää. Alkoholia on jo noin 6%. (teen päivittäin ominaispainomittauksia).

On ihan keskeneräistä, mutta oon silti juonut pari litraa tässä. Tosi hyvää. Tätä en varmaan suodata ollenkaan etten menetä hedelmälihoja.

Oon jonkun verran tehnyt olutta maltaista asti oluthiivoilla ja siinäkin suurin osa alkoholista muodostuu ihan ekoina päivinä  :jees:

Kiljutron

Tulin siihen johtopäätökseen että mieto kilju hyvällä hiivalla + käymisen jälkeen lisätty mehutiiviste on helpoin tapa nauttia alkoholismista  :think:

Kastori


Kiljutron


Esinahka-Einari


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Leave out letters from q1w2e3r4t5y6:
Please answer honestly:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview