Apachefoorumi.net
Parasta Parsaa Jokaiseen Yöttömään Yöhön.
Quote from: Memme on Fri 04.09.2009 10:46:46 (UTC+0300)Sama.
Mä en ole ikinä pitänyt kylmäsavustetusta lihasta, olipa liha sitten possua, mullikkaa, kalaa tms. Kun ei mene alas niin ei mene, minkäs sille mahtaa!
Quote from: Kastori on Thu 03.09.2009 09:04:11 (UTC+0300)niin ja tuohon toinen oiva on kun jäisen lohenkappaleen heittää savuun 6-7 minuutiksi ja sitten suolaan ni jo tulee hyvä suolakala..
yksi mitä suosittelen kokeileen on ottaa liha pakastimesta ja jäisenä käyttää savustuspöntössä noin varttitunnin ajan ja laittaa sen jälkeen suolaan kolmeksi päiväksi.. lopputuloksena on mitä herkullisinta savunmakuista suolalihaa..
Quote from: stalin on Thu 03.09.2009 09:07:52 (UTC+0300)Talvipakkaset sen lihan kuivattaa, ei lämpöasteet.
Pidetään mielessä. Olis niin paljon kaikkea mitä tahtos kokeilla.
Mitenköhen parhaiten onnistuu "kuivaliha" kotikonstein?
Tuossa aikaa sitten kokeilin siivuista kuivailla ihan vaan uunissa 50 asteessa.
Ihan hyvää naposteltavaa siitä tuli, mutta miten sais parempaa, olisko niistä kuivureista mihinkään
Quote from: stalin on Thu 03.09.2009 17:30:04 (UTC+0300)Ei se mitää. Pers tuntumalla mennää.
Väliraportti:
Lasinen jääkaappi hylly ei kestä ehjänä vastuksen alla!
Page created in 0.048 seconds with 22 queries.