News:

Apache IRC:
 #Apachefoorumi
@ irc.irchighway.net

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by =Juku=
 - Mon 18.02.2013 17:11:11 (UTC+0200)
Se kauhea ravioli, jossa hevosenlihaa  :think: filmi työntekijän näkövinkkelistä kuinka raviolipurkki syntyy ja matkaa
Varoitus omantunnonaroille: filmillä kuolleita eläimiä!

http://www.aljazeera.com/programmes/witness/2013/02/201321312460884587.html

Filmmaker: Katja Gauriloff
This film follows the journey of the ingredients which make up a can of ravioli and the dreams and destinies of
the workers who contribute towards the making of these ingredients.

The film features seven ingredients, seven main characters and seven strong stories from seven countries.

---
The can's journey begins in one of the biggest open-pit mines in Brazil and ends on the shelves of a grocery store in Finland, after travelling 30,000km

My main inspiration for this film came from when I had a summer job at a sausage factory in the early 1990's. I was 18 years old and had travelled from Lapland to Helsinki in search of work.
Posted by =Juku=
 - Sat 24.11.2012 14:45:01 (UTC+0200)
Varokaa vierailemasta Floridassa tai South Carolinessa!

Puutiainen levittää harvinaista liha-allergiaa Yhdysvalloissa
21.11.2012 20:34 1

Yhdysvalloissa yli tuhat ihmistä on saanut harvinaisen liha-allergian, joka kehittyy vain tietyn puutiaislajin pureman jälkeen. Allergologian konferenssissa ihmeteltiin tapauksia, jotka ovat koko ajan yleistymässä.

Liha-allergiasta kärsivät saavat punaisesta lihasta allergisen reaktion, johon kuuluu nokkosihottumaa, väsymystä, kovaa pää- ja niskakipua, kuumetta sekä lihasten kipeytymistä.

Myös hengenvaarallisesta anafylaktisesta shokista on raportoitu. Oireet tulevat vasta 4–6 tuntia liha-aterian jälkeen, joten harva osaa yhdistää oireita lihaan, ja siksi allergian todellista yleisyyttä ei tiedetä.

Allerginen reaktio kohdistuu punaisen lihan sisältämään sokeriin, galaktoosi-alfa-1,3-galaktoosiin, eli alfa-galiin Se kehittyy vain ihmisille, jotka ovat joskus joutuneet Yhdysvaltain kaakkoisosissa elävän Amblyomma americanum -puutiaisen puremaksi. Puutiaisen puremat ihmiset alkavat tuottaa vasta-ainetta alfa-galille.

Alfa-galia ei esiinny ihmisillä tai muilla kädellisillä, mutta sitä on naudan-, sian-, lampaan-, vuohen- ja hevosenlihassa. Alfa-galia on myös gelatiinissa sekä esimerkiksi syöpälääke setuksimabissa.

Syöpäpotilaiden harvinaiset allergiset reaktiot setuksimabille olivat itse asiassa vihje, jonka kautta allergologit muutama vuosi sitten pääsivät liha-allergian jäljille.

Suurin osa tautitapauksista rajoittuu Yhdysvaltain kaakkoisosiin, missä puutiainenkin elää.
Posted by Josse
 - Fri 08.01.2010 21:00:16 (UTC+0200)
Mansessa American Dinerissa on kohtuu iso hampurilainen. Pihvi painaa 1020g siihen sämpylät, ranskalaiset ja salaatti päälle.
Posted by Örtzi
 - Fri 08.01.2010 18:08:00 (UTC+0200)
Ei tuo hinta sinänsä paha ole, ei. Ja jos suhteessa on perunoita ja kasviksia, niin niitähän on sitten jo yli 2 kiloa, reilu kolmen kilon satsi.  ::osmoke
Posted by nyyyps
 - Fri 08.01.2010 18:06:46 (UTC+0200)
Mieki jaksan hyvin syyä lautasen kokosen pihvin, mutta kaks pottua tekee tiukkaa. :psycho:
Posted by Señorita iCola
 - Fri 08.01.2010 18:05:57 (UTC+0200)
Kilo lohkoperunoita siinä nii justjust saattaa tulla kylläiseksi  :psp:
Eihän tuo siis hinnaltaan oo paha, monessa paikkaa 150g naurettava "pihvi" maksaa jo kolmattakymppiä.
Posted by Örtzi
 - Fri 08.01.2010 18:02:36 (UTC+0200)
Ravintolan sivulta poimittua:
"El Toron härkäviikoilla on tarjolla Kilon Pihvi hintaan 49,50€. Annos sisältää 1 kg härän marmoriulkofileepihvin, lohkoperunoita, lämpimiä kasviksia ja punaviinikastiketta. Tarjous on voimassa tammikuun 2010."
Ei tuo kilon pihvi ole paha, mutta jos lisukkeita on suhteessa saman verran, niin kiiru tulee kahteenkymmeneen minuuttiin.
http://www.ravintolaeltoro.com/index.php
Posted by Örtzi
 - Fri 08.01.2010 17:59:25 (UTC+0200)
Tuo pihvi on tietysti tehty jänteestä, vaikeempi purra ku traktorin rengasta.  :psp:
Mitähän mahtaa olla lisukkeina..  :think:
Posted by Señorita iCola
 - Fri 08.01.2010 17:51:03 (UTC+0200)
Kakskyt minuttia on varmaan vitsi tuommoiseen pikkupihviin  :psp:
Posted by Örtzi
 - Fri 08.01.2010 17:33:30 (UTC+0200)
Eiku Manseen syömään.  :ruokaa: Meikäläiseen tuollainen alkupala katoaa ku riisinjyvä viemäriin.  ::hihsmoke
Posted by =Juku=
 - Fri 08.01.2010 15:46:07 (UTC+0200)
Hieman terveellisempää kuin juontikisat. Luin juuri kaverista, joka voitti 15 vodkalla koululaisten ryyppykisat, mutta kuoli, kun kaverit ei älynneet lähettää sammunutta sairaalaan.   :nono:
Posted by Arathon
 - Fri 08.01.2010 15:41:07 (UTC+0200)
ei niinkään se koko, vaan maku  :drool:
Posted by Memme
 - Fri 08.01.2010 14:35:07 (UTC+0200)
Mä en pystyis edes maistamaan, kun syön vain kalkkunaa, kanaa ja kalaa  :kahvi:
Posted by nyyyps
 - Fri 08.01.2010 13:32:45 (UTC+0200)
http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/166470.shtml

QuoteJoulun ja uudenvuoden pyhinä venytetyille vatsoille saattaa sittenkin löytyä käyttöä. Nälkäisimmät voivat kokeilla rajojaan Tampereella ravintola El Toron Härkäviikoilla, jossa on muun muassa tarjolla peräti kilon painoinen pihvi.

Pihvi rasittaa mahan lisäksi kiitettävästi tosin lompakkoakin: 49,50 euroa kimpale. Jos hinta hirvittää mutta uskoo kykyihinsä, voi pihvin yrittää syödä ennätysnopeasti. Jos alittaa "toistaiseksi nopeimman syöntiajan" saa annoksen ilmaiseksi.

- Koska kampanja vasta alkaa, on pohja-ajaksi asetettu 20 minuuttia. Eli rohkeasti haastamaan! Ja kun ajan ensimmäinen alittaa, on siinä taas uusi pohja-aika, selventää tiedottaja Myy Honkanen sääntöjä.

Aamulehti