News:

Jätä aivosi narikkaan, ja astu peremmälle :moi:
Apachefoorumi ei vastaa narikkaan jätetyistä aatteista.

Main Menu

Mitäs kokkaillaan II

Started by Susey, Thu 12.09.2013 15:22:48 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

=Siru=

Oho..nyt vasta hokasin   :psycho:  Melkoinen perhepurilainen
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Donkey

Aamupalaks emäntä oli tehnä kaura-omenapaistoksen :drool:
Somelainen sataprosenttinen vika :psp:

I'll never leave you lonely,
I'll be there tryin' to grab and hold, yeah,
I'm not the nicest guy you know
- Lordi - Not the nicest guy -

Setä ei vittuile, setä neuvoo :psp:

Hakuna matata, motherfucker! :pokeri:
With all due respect, intercourse yourself.

Donkey

Somelainen sataprosenttinen vika :psp:

I'll never leave you lonely,
I'll be there tryin' to grab and hold, yeah,
I'm not the nicest guy you know
- Lordi - Not the nicest guy -

Setä ei vittuile, setä neuvoo :psp:

Hakuna matata, motherfucker! :pokeri:
With all due respect, intercourse yourself.

Esinahka-Einari


Ledskukkuu

Jonkinlainen tonnikalapasta.

Tonnikalaa öljyssä, sipulia, mustapippuria, suolaa, currya, cayennepipuria, pieni tujaus srirachaa, jauhoja vettä ja kerman puutteessa maitoa.

makaroonin kanssa sekasin ja nyt se hetken saa tuossa tekeytyä ja makaroonit kypsyy loppuun.
Parempi myöhään jos ei silloinkaan.


Kastori

Luoja kuin maittavia ovat itse tehdyt suolakurkut.. Tarjoan resähtin jos kukaan kaipaa..

nyyyps

Quote from: Castoreum on Fri 18.08.2017 18:23:04 (UTC+0300)
Luoja kuin maittavia ovat itse tehdyt suolakurkut.. Tarjoan resähtin jos kukaan kaipaa..
Tarjoa!
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Kastori

Kun tahtovat olla ihmeen hankalia ja pitkäaikaisia valmistussessioita nuo sähköinternetin reseptit suolakurkuille niin tämä olisi tämmöinen helppo ja kätevä..


Day 1

n. 2 kg avomaankurkkuja
1 litra vettä
1 dl suolaa

Viipaloi veitsellä kurkut astiaan ja kaada suolavesi päälle. Anna lillua vuorokausi.

Day 2

4 dl vettä
3 dl etikkaa
6 dl sokeria
tilliä
sinapinsiemeniä
valkosipulinkynsiä

Keitä vesi-etikka-sokeriliuosta 10 minuuttia. Sillävälin kaada suolavesi pois kurkuista ja laita kurkkusiivut purkkeihin. Lisää purkkeihin tilliä, sinapinsiemeniä ja muutama valkosipulinkynsi. Kaada kuuma liuos kurkkujen päälle ja sulje purkit.


Soveltaa voi. Esmes en ihan noin paljoa laittanu sokeria itte ja osa sokerista meni fariinisokeripussinjämän muodossa. Ja tillinä käy tuore tai kuiva. Ja taisimpa vähän liquid smokeakin lorauttaa sekaan.
Ja siis ainoa oikeaoppinen tapa viipaloida mitä tahansa kurkkua on veitsellä, eikä millään vitun juustohöylällä mitään saatanan lötköjä siivuja.

=Siru=

Pitääkö purkit kuumentaa ja valmistella kuin yleensä muihin  säilykkeisiin   suositellaan?
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Kastori

Tiskikoneessa pestyjä vain oli nuo minun purkit ja sen kiehuvan litkun kaadoin sinne päälle, en muuten. Varmaan ei haittaa kuumentaminen jos pidempään säilöö. Tosin ei kyllä mitään hajua noiden säilymisajoista. Suola ja etikka kuitenkin auttaa säilymään..

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview