News:

Apachefoorumi.net
Sielussani on mursu...

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by Johan Von Markkinat
 - Fri 09.03.2012 21:45:38 (UTC+0200)
Ei kyllä
Posted by Handuusi
 - Fri 09.03.2012 21:42:05 (UTC+0200)
Posted by Johan Von Markkinat
 - Fri 09.03.2012 21:37:08 (UTC+0200)
nälkä!
Posted by Handuusi
 - Fri 09.03.2012 21:34:08 (UTC+0200)
Tein 1.5kg taikinan jääkaappiin odottamaan huomista.
Posted by nyyyps
 - Fri 09.03.2012 21:32:21 (UTC+0200)
Quote from: Lady iCola on Fri 09.03.2012 12:51:54 (UTC+0200)
Uunissa paistelen koska olen laiska paska  :jepso:
Täytettyjä jos teen, niin laitan uuniin suoraan kulkematta lähtöruudun kautta. :drool:
Posted by Johan Von Markkinat
 - Fri 09.03.2012 13:37:10 (UTC+0200)
Tartar ja uunissa.  :mosh:
Posted by =Siru=
 - Fri 09.03.2012 13:34:58 (UTC+0200)
Minä paistan isoja, koska laiska/kiireinen/malttamaton paska olen en kehtaa pienempiä pyöritellä..  5 mahtuu pannulle  ::hihsmoke
Posted by Señorita iCola
 - Fri 09.03.2012 12:51:54 (UTC+0200)
Uunissa paistelen koska olen laiska paska  :jepso:
Posted by PajakkiVasseli.com
 - Fri 09.03.2012 12:08:27 (UTC+0200)
Posted by Löylyttäjä
 - Fri 09.03.2012 09:42:56 (UTC+0200)
Quote from: omglolpoop on Fri 09.03.2012 09:02:29 (UTC+0200)
Ensin pinta pannussa, sitten muhi uunissa. :blink:
:jees:
Posted by Pokerface
 - Fri 09.03.2012 09:29:07 (UTC+0200)
Mikrossa  ::osmoke
Posted by Esinahka-Einari
 - Fri 09.03.2012 09:26:47 (UTC+0200)
perus sikanautapyörykät uunissa, jos teen kuivemasta niin sitten pannulla ja kermat perään
Posted by nyyyps
 - Fri 09.03.2012 09:02:29 (UTC+0200)
Ensin pinta pannussa, sitten muhi uunissa. :blink:
Posted by =Siru=
 - Fri 09.03.2012 09:00:38 (UTC+0200)
Valurautapannulla, lihaa yleensä n. puolikiloa niin ei kannata uunia kuumentaa.
Posted by Handuusi
 - Fri 09.03.2012 08:34:22 (UTC+0200)
Quote from: Kastori on Fri 09.03.2012 08:25:54 (UTC+0200)
pannulla saa mukavamman rusketuksen..  :serlokkismoke:

Saa.
Mut ko teen aina vähintään kilon taikinan, ni ei jaksa paistella koko satsia.