Jauhelihapihvi/-pyörykkä

Started by Kastori, Fri 09.03.2012 08:19:21 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Uunissa, pannulla vai tartar?

Uuni
3 (37.5%)
Pannu
4 (50%)
Tartar
1 (12.5%)

Total Members Voted: 8

Kastori


Handuusi

Uunissa nuo melkein tulee tehtyä.
Pienemmän satsin voi sit tehä pannulla, kun saa kastikkeen siinä samalla.
Before you can see the light, you must die.

Kastori


Handuusi

Quote from: Kastori on Fri 09.03.2012 08:25:54 (UTC+0200)
pannulla saa mukavamman rusketuksen..  :serlokkismoke:

Saa.
Mut ko teen aina vähintään kilon taikinan, ni ei jaksa paistella koko satsia.
Before you can see the light, you must die.

=Siru=

Valurautapannulla, lihaa yleensä n. puolikiloa niin ei kannata uunia kuumentaa.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.


nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Esinahka-Einari

#6
perus sikanautapyörykät uunissa, jos teen kuivemasta niin sitten pannulla ja kermat perään


Löylyttäjä


PajakkiVasseli.com

Quote from: Hepskukkuu on Sat 12.04.2014 01:22:03 (UTC+0300)
Foorumi on kuin sima, kaikki käy osa on rusinoita ja passeli on vahingossa sekaan eksynyt luumu.... :think: :psp:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview