News:

Apachefoorumi.net
Parasta Parsaa Jokaiseen Yöttömään Yöhön.

Main Menu

Kinkku

Started by Kastori, Mon 18.12.2006 18:28:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

misterjonne

Quote from: örtzi on Sun 23.12.2007 18:06:31 (UTC+0200)
Mä en käytä sinappihuntuun keltuaista, vain sinappia ja korppujauhoja ja uuni 200, hetki siellä ja avot!
Paistopussin avulla kinkku ei pääse kuivumaan, kannattaa käyttää.
Perunatkin tuli keitettyä ja kuumina kuorittua, nyt on kattilassa survimella muussattuna ja lämpimässä, aamulla vuokaan ja uuniin kinkun jälkeen. Ja kas, imelletty perunalaatikko on valmis.  :drag:
Ikinä ei oo kinkku kuiva ollu. Siinä pellillä mihin ne rasvat tippuu on tosin kyllä vettä yleensä.  :think: Liittyvätkö asiat toisiinsa.
Vai kenties olenkä nähnyt todentuntuista unta missä kinkku tehtiin näin :blink:

furioso

Quote from: Diver on Sun 23.12.2007 18:05:14 (UTC+0200)
Quote from: misterjonne on Sun 23.12.2007 18:03:42 (UTC+0200)
Siihen huntuun?
Voisko joku nyt laittaa jotain reseptiä ::nsmoke
kamaran leikkaa pois.sivelee sinapin pintaan ja ripottelee sopivasti korppujauhoa pinnalle.. :jepso:

tämä kannattaa tehdä vasta kinkun paiston jälkeen.kypsä kinkku hunnulla 225c noin 10 minuutiksi uuniin vielä niin tulee mukavan rapea kuorrutus.. :jepso:

Kastori

keltuainen ja sinappi sekotetaan ja sit se mössö levitetään siihe kinkun päälle.. sit otat niitä korppujauhoja ja levität sen mössön päälle.. sen verran ku niitä siihe tarttuu.. sit uuniin 250 asteeseen 5-10 minuuttia ja se on valmis  :jippii:



höh se jo tuo selittiki tuon...
joo se pussi estää kuivumisen..  :jepso:

Diver

Quote from: furioso on Sun 23.12.2007 18:08:40 (UTC+0200)
Quote from: Diver on Sun 23.12.2007 18:05:14 (UTC+0200)
Quote from: misterjonne on Sun 23.12.2007 18:03:42 (UTC+0200)
Siihen huntuun?
Voisko joku nyt laittaa jotain reseptiä ::nsmoke
kamaran leikkaa pois.sivelee sinapin pintaan ja ripottelee sopivasti korppujauhoa pinnalle.. :jepso:

tämä kannattaa tehdä vasta kinkun paiston jälkeen.kypsä kinkku hunnulla 225c noin 10 minuutiksi uuniin vielä niin tulee mukavan rapea kuorrutus.. :jepso:
Ok, nyt meen kauppaan :good:

jopotus

 :drool: pastoin kinkun yön aikana ja maistoin äsken  :jippii: ai että oli hyvää


Diver

Nonii, nyt on paistopussi täynnä huoneenlämpöstä Turun sinappia ja korppujauhoja, mitä sitten :psp:

Kastori

seittemäks tunniks uuniin ja sit pois ja hierot sitä kinkkua siihen paistopussiin..  :psp:

Diver

Quote from: Kastori on Sun 23.12.2007 18:31:44 (UTC+0200)
seittemäks tunniks uuniin ja sit pois ja hierot sitä kinkkua siihen paistopussiin..  :psp:
Eli aamulla valmista :jippii:

Kastori


Diver


Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview