News:

Apache IRC:
 #Apachefoorumi
@ irc.irchighway.net

Main Menu

Nokia

Started by Kastori, Mon 13.02.2017 10:51:04 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

=Juku=


Jo yli 15 vuotta hankinnasta ja edelleen toimii puhelimena! (akku pitänee uusia lähivuosina)

Me first (rules of traffic)

jta

Nokia 6 sai tänään android pie:n. Nyt muuttui käyttis vähän värikkäämmäksi kuin tuo edellinen eli ei ole enää niin suomalaiseen makuun sopiva musta-valkonen/harmaa. Jotain tuolla on muutakin tapahtunu taustalla kun näyttöön tuli paremmat värit eli ei ole enää niin hailakan sävysiä. Paljon todellisempia nuo värit nyt. (Ei, en ole nuollu mitään ylimääräsiä lappuja) Käyttöoikeuksien säätöön tuli muutama kohta lisää ja nyt on käyttiksen puhdistusohjelmakin mukana sisäänrakennettuna.

Nyt melkein vuoden kun ollu tämä käytössä niin ei tässä mitään isompia tahmauksia tai muuta ole ollu. Välillä äänenvoimakkuuden säätö kusee eli ei saa säädettyä ja hyppää äänenvoimakkuudet isoksi. Uudelleen käynnistämisellä kuitenkin korjaantunut. Jotenkin liittyny siihen dolby surround ominaisuuteen kun sen pois ottamalla muutenkin tuli äänet järkevämmälle tasolle eikä ole tuota ongelmaa enää esiintynyt. Katotaan että korjaantuiko tuo uuden käyttiksen myötä.

Akun kesto ollu aika hyvällä tasolla kun mun normaalilla käytöllä kestää sen 3-5 päivää.

=Siru=

Uuvatti olen kaikessa kun puhutaan puhelimista ja tietokoneista.  Pääasiassa se menee virheen, yrityksen ja erehdysten kautta.
Uusin kommellus on ollut kun joku avaustava  talkback tuli Noksuun. En tajunnut sitä ensin että siitä tulee ongelmaa, kunnes eilenillalla latasin puhelinta hetkenaikaa ja laitoin virrat yöksi pois..vilahti taas se puhuvapääkuva.
Aamulla olikin musta ruutu. Ei eloa mitään.  Lataus ei auttanut.  Olin jo lähdössä Telian myymälään kun on 3v takuut voimassa.
Sitten menin Telian yhteisöön katselemaan onko siellä apuja, olikin:  Painoin yhtäaikaa volume up ja volume down näppäimiä jolloin TalkBack-toiminnon sai pois päältä ja puhelin toimi taas
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari


=Siru=

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview