Kinkku

Started by Kastori, Mon 18.12.2006 18:28:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

misterjonne

Jos ei oo korppujauhoja ni jotain leipää kuivatat jos kerkee ja sit sen murskaat. Ei se kyllä varmaan vehnäjauholla toimi.  :think:

Diver


misterjonne

Mitä turhaan tehä asiat helpolla tavalla ku voi tehä siitä seikkailun muutaman olusen kera :ras:

Diver

Mikä sinappi siihen huntuun on paras, mulla ei ole ku kotisinappia ja sit lahjaks saatua sikasinappia, ne on aikapitkälti samaa staffia :think:

Diver

Mistä helvetistä tietää koska toi on kymmenenasteista sisältä, ku mittarin asteikko alkaa 25:stä :kerpele:


furioso

sinappi kuin sinappi pintaan vaan ja ulos uunista ennenkuin hiileksi muuttuu.hyvä tulee.. ::hihsmoke

Kastori

mitä sie sillä tiedolla teet...  :kerpele:

jos se sula on niin eikö se jos joitain tunteja huoneenlämmössä on ni sitte ois uunikelpoinen..  :blink:

Örtzi

Just laitoin kinkin pussiin. Kinkun sisälämpö on +15 astetta, aika hyvä.  :jepso:
8 aikoihin laitan uuniin, on sitten aamulla valmis. 11.5 kiloa lihaa...  :drool:
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


Diver

Quote from: Kastori on Sun 23.12.2007 17:55:16 (UTC+0200)
mitä sie sillä tiedolla teet...  :kerpele:

jos se sula on niin eikö se jos joitain tunteja huoneenlämmössä on ni sitte ois uunikelpoinen..  :blink:
1,5 h on ollu tossa pöydällä, mut ohjeissa sanottiin, että suositeltava lämpötila lihan sisällä olis 10 astetta :drag:


Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview