News:

Apachefoorumi Facebookissa:
https://www.facebook.com/Apachefoorumi/

Main Menu

Kebab

Started by Merovingi, Fri 27.04.2007 17:08:52 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jii

Quote from: omglolnoob on Fri 09.09.2011 11:50:28 (UTC+0300)
Quote from: Jii on Fri 09.09.2011 11:00:59 (UTC+0300)
Suurin osa kebabista suomessa on huonoksi menevää jauhelihaa.
Ja kovin taivaallinen tapa käyttää kahdesti pakastettu päiväysliha. :drool:
Juurikin näin. Hinnankin saa vielä kohdilleen.
Oli muuten hyvä kepatti Torniossa, siellämikäsenytolikaan.

Pokerface


Kisu

Mä söin eilen rullakebabin, oli supernamia  :good:

Nopaferox

Koulussa aikoinaan oli kalapuikot tosi herkkua ja kebakkolihajutut mitä ne nyt olikaan, muusia ja niitä oli päivä pelastettu.  :drool:

Kiljutron

Alkuviikolla söin pizzataskun, jossa täytteenä juustoa ja kebabia  :drool:


Kyrpä-Jooseppi


NaiNeN

Tänään ilmestyi kuusi (6) annosta kebabbia kotiini  :drool:

Iskender oli mulle, tosin siiton puolet vielä syömättä 
Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Josse

Taas missasin Golden Shower - keskiviikon  :sorry:
WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

Donkey

Pitäsköhän käydä paikallisilta karvaranteilta tilaamassa pitakepappi? :drool:
Somelainen sataprosenttinen vika :psp:

I'll never leave you lonely,
I'll be there tryin' to grab and hold, yeah,
I'm not the nicest guy you know
- Lordi - Not the nicest guy -

Setä ei vittuile, setä neuvoo :psp:

Hakuna matata, motherfucker! :pokeri:
With all due respect, intercourse yourself.

Mustis

Quote from: Pokerface on Fri 25.11.2011 21:25:25 (UTC+0200)
Quote from: Mustis on Fri 25.11.2011 21:23:16 (UTC+0200)
Olipas hyvää itsetehtyä kepabia  :drool:
Laitas resepti tuonne kebab-osioon  :jees:

Pitaleipä tuolta http://www.kokkikolmonen.com/tuotteet.html?id=8/226 Laitoin vähän enemmän öljyä kuin ohjeessa ja paistoin ne uunissa 275° siten, että leivotut leivät asetin kuumennetulle uunipellille ja sitten uuniin ~5 min.

Lihapötkylä tais olla tuolta http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=191

Soosit emäntä kiskas "omasta päästä" tulinen tomaattikastike, missä oli ainakin tomaattia, valkosiplia, sipulia ja mausteita mössöksi sauvasekottimella. Maku vain parani kun sen lämmitti

Kermaviiliä ja jotain muuta oli vaalea kylmä kastike

PerseVän VeREvvÄÄ!
:notworthy: :huraa: :notworthy:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview