News:

Jätä aivosi narikkaan, ja astu peremmälle :moi:
Apachefoorumi ei vastaa narikkaan jätetyistä aatteista.

Herkuttelua

Started by Milla Makia, Fri 22.01.2010 17:54:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

=Siru=

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

=Juku=


Me first (rules of traffic)

paavo

Poron ulkofileen sain asiakkaalta, nyt se on esileikkien jälkeen uunissa miedossa lämmössä :popper:

=Siru=

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Jarre

Carpe Natem


nyyyps

Nii, taitaa olla vielä yks ulkovile ja kumpiki sisävile pakkasessa. :think:
Pitäis muistaa kypsennellä pois. :jepso:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

=Siru=

Naapuri antoi itse  ulkotulella paistamasta poronlihasta palan. 3 tuntia sanoi olleen kypsymässä.
Teemme muutamat voileivät siitä vaikka perunasalaatin yms rehujen  kanssa.  Hitsi, on se hyvää.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari


Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

Suomen lipun värit on sininen ja:
Ruotsin lipun värit on keltainen ja:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview