News:

Apachefoorumi.net
Sielussani on mursu...

Main Menu

Reseptivihko.

Started by McCLANE, Sun 16.12.2007 22:25:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jii

Quote from: eipassaa on Tue 26.01.2010 01:29:53 (UTC+0200)
Quote from: Jii on Mon 25.01.2010 22:13:34 (UTC+0200)
Lappalaisen keitto ohjeAlakhun otethan pyssy ja ammuthan Kuikka. Se suolistethan ja suolathan. Otethan 3 litraa vettä ja keitethän Kuikka siinä. Heitethän vesi pois. Sitten otethan 1 litra maitoa ja keitethän Kuikka siinä. Heitethän maito pois. Ja sitte otethan 2 litraa kirkasta viinaa kiehautethan Kuikka siinä. Heitethän Kuikka pois.Liemi juuhan kylymänä
Hoo laitettu juuriki oikiihan paikhan  :good:
Myönnän olevani tyhymä.

Donkey

Kana-mandariini-pasta (4-5 hengelle)

1000 g mandariinimarinoitua broilerin fileesuikaletta, myös hunajamarinoitu kelpaa
500 g (1 pussi) simpukkamakaronia (simpukanmuotoisia siis)
1 paketti Creme Bonjour -ruohosipulituorejuustoa
1 purkki mandariinilohkoja sokeriliemessä

Paista kanat pannulla melkein kypsiksi, rasvaa ei tarvita marinadin takia. Jätä paistolevy asentoon 2 tai 3 tuorejuuston takia.
Keitä makaronit reilussa vedessä (keitinveteen voit laittaa kanaliemikuution).
Lisää tuorejuusto kanoihin ja anna sen sulaa.
Lisää mandariinilohkot kanoihin.
Valuta vesi makaroneista ja lisää kana-tuorejuusto-seos.

Sekoita, tarjoile sopivina annoksina ja syö. Kertaakaan ei kattilaan ole jäänyt ruuantähteitä.
Somelainen sataprosenttinen vika :psp:

I'll never leave you lonely,
I'll be there tryin' to grab and hold, yeah,
I'm not the nicest guy you know
- Lordi - Not the nicest guy -

Setä ei vittuile, setä neuvoo :psp:

Hakuna matata, motherfucker! :pokeri:
With all due respect, intercourse yourself.

Atomisaattori


"Good judgment comes from experience. Experience comes from bad judgment." - Jim Horning
Älä koskaan väittele idiootin kanssa. Hän vetää sinut omalle tasolleen ja voittaa sinut kokemuksellaan.
"Trying is the first step toward failure." - Homer Simpson

Kastori

pistänpä tänne talteen..

http://www.iltalehti.fi/ruoka/2010031811235137_ru.shtml

Denniksen pizza

5 g hiivaa

0,5 l vettä, 0,5 dl maitoa

0,5 dl öljyä

vajaa 1 tl sokeria, vajaa 1 tl suolaa

1 kg vehnäjauhoa

1. Liota hiiva käden lämpöiseen vesi-maitoseokseen. Lisää siihen öljy,
sokeri ja suola. Lisää jauho vähitellen ja alusta sileä ja joustava taikina.
Lisää jauhoa, jos taikina uhkaa jäädä veteläksi. Dennis huomauttaa,
että hiivamäärä on harkitun pieni, sillä pizzan ei halutakaan nousevan
paljon. Tämä takaa sen, että taikinan voi kaulita hyvin ohueksi.

2. Anna taikinan nousta ja levätä liinan alla noin tunnin verran. Kun taikina
on valmista, tee siitä 120 gramman palloja, jotka kaulitset jauhotetulla
alustalla muutaman millin paksuisiksi pohjiksi. Jos taikinaa on paljon,
pakasta loput annospalloina.

3. Tee tomaattikastike. Mittaa kattilaan 1 prk (450 g) tomaattimurskaa,
0,5 tl suolaa, 0,5 tl pippurisekoitusta, 0,5 tl grillimaustetta ja 5 tippaa
tabascoa. Keitä seosta 20 minuuttia kokoon ja aja tasaiseksi sauvasekoittimella.
Voit halutessasi maustaa kastiketta basilikalla, oreganolla ja valkosipulilla.

4. Levitä pohjalle tomaattikastiketta, ripottele sille haluamasi täytteet,
oreganoa ja juustoraaste. Kotioloissa Dennis suosittelee käytettäväksi
sinileimaemmentalia.

5. Paista pizzaa alalämmöllä niin kuumassa kuin uunistasi lähtee. Usein
maksimilämpö on 300 astetta. Käytä sitä.

Betonishamaani

Note to self: Älä avaa Tuomarin triidejä. Mielessä pyörii nyt vain ihmistuhatjalkaiset, paskan syöminen ja höpsähtäneet lääkärisedät.

Quote from: NaiNeN on Thu 25.07.2013 19:38:41 (UTC+0300)
Mie eilen mietin että mitäköhän tuommonen vankilapsykiatri sanois Tuomarista  :think:




Arathon

Tule hyvä kakku.

nyyyps

Nuin pitkä ohje vain sen takia, että sanoo, että leikkikääs kiviarinauunia. :blink:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Örtzi

Jos itse uunissa pitsaa tekee, niin onhan se nyt selvää, että niin lämpimässä paistetaan, kuin mitä uunista lähtee.
Ei se pitserian kiviarinakaan missään 200 asteessa ole, vaan likemmäs 350 astetta.  :kahvi:
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


nyyyps

Muuan pitseriassa pitsanmenekki oli niin vähäinen, että tavallisella uunilla paistoivat suoraan pohjalla alavastus punasena huutaen.
Pari vuotta kerrallaan uuni kesti.
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Arathon

Pidetäänkö uunipelti kuitenkin keskitasossa, vai laitetaanko se alas?
Tule hyvä kakku.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview