News:

Apachefoorumi.net
Admin tarjoaisi kävijöille kahvit, mutta huomasi ettei serveri tykkää nesteistä.

Main Menu

Oulun Seudun Ladailijat Ry

Started by jta, Sat 06.03.2010 01:34:34 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

paavo


=Juku=


Me first (rules of traffic)


jta

#53
Eipä näköjään ole ihan viimeaikoina tullut mainostettua. No nyt mainostellaan sen verran että kotisivujen osoitekkinhan on vaihtunut jo aikapäivää sitten mikrobitin noita muokkaillessa ja nyt myöskin on julkaistu uudet ajantasalla olevat sivutkin. Galleria on vielä vähän vaiheessa mutta eiköhän sekin jossain välissä saada ajantasalle. http://osl.mbnet.fi/index.html Näistähän näköjään tuli vahingossa ihan suht toimivat jopa kännyllä selatessa.  :psp:

Lisään myöskin aloitusviestiin uuden osoitteen.

jta

@nyyyps Isot kiitokset pilkunviilauksesta ja kielioppipoliisina toimimisesta eli oikoluvusta.  ::hihsmoke  :bonjour: Josko sieltä nyt ainakin räikeimmät vihreet olisi pois.


nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

jta

Sitä joutui taas vaihtaan kotisivujen osoitetta kun mikrobitti lopetti tilan tarjoamisen. Nyt pyörii sitten ainakin toistaiseksi omalla palvelimella nuo. Uusi osoite on http://oulunseudunladailijat.dy.fi:8080/index.html Aloitusviestiinkin lisätty uusi osoite.

Ja mainostetaan nyt sen verran että myöskin omat sivut joutui tekeen muuttoilmoituksen ja ne löytyy osoitteesta http://latushka83.dy.fi:8080/latushka/tervetuloa.html

Nyt onkin sitten armoton päivittäminen edessä kun tilaa on 500 gigaa entisen 500 megan sijaan niin vaihtelen nuo postimerkin kokoiset kuvat vähän isompiin kun ei tarvi enää niin välittää kuvan koosta.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview