News:

Apachefoorumi Youtubessa:
https://www.youtube.com/c/ApachefoorumiNetPlus

Main Menu

puhtaus on 1/2 ruokaa

Started by =Juku=, Mon 17.11.2014 18:00:14 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

=Juku=


Me first (rules of traffic)

paavo


KH

#2
 :lach:
Quote from: paavo on Mon 10.11.2014 15:54:29 (UTC+0200)
Maailma tuhoutuu omaan mahdottomuuteensa näiden idioottien ansiosta.

KH

Quote from: paavo on Mon 10.11.2014 15:54:29 (UTC+0200)
Maailma tuhoutuu omaan mahdottomuuteensa näiden idioottien ansiosta.

=Juku=

Hieman taas "harhaoppia"

Maailman sydänjärjestön puheenjohtaja: ravitsemussuositukset lienevät olleet vahingollisia

QuoteTutkimuksen mukaan hiilihydraattien syönti oli yhteydessä suurempaan riskiin sairastua sydän- ja verisuonitauteihin ja rasvan syönti oli yhteydessä pienempään riskiin. Rasvoista erityisesti kertatyydyttymätön rasva oli yhteydessä pienempään riskiin. Tyydyttyneellä ja monityydyttymättömällä rasvalla ei ollut yhteyttä riskiin.

Tutkimuksessa maitotuotteiden tyydyttynyt rasva oli yhteydessä pienempään riskiin sairastua sydän- ja verisuonitauteihin. Yusuf totesi, ettei vähärasvaisten maitotuotteiden suosimisen tueksi ole minkäänlaista tieteellistä näyttöä. Maitorasva pikemminkin suojaa sv-taudeilta.

Yusufin mukaan tutkijat ovat erehtyneet tyydyttyneen rasvan suhteen, koska huomio on keskitetty pelkästään veriarvoihin. Tyydyttynyt rasva nostaa kyllä LDL-kolesterolia muttei lisää varsinaista sairastumisen riskiä. Ja kun katsotaan tarkempia kolesteroliarvoja (apolipoproteiinit B ja A), rasvojen ja hiilihydraattien vaikutus kolesteroliarvoihin vastaa paremmin todellista sairastumisriskiä.

Pekka Puska teki halaa kieltäessään voin käytön ja suositellessaan margariinia. Nyt tiedetään, että margariini on myrkkyä. Kaikki Floorat sun muut kannattaa jättää kaupan hyllylle. Pähkinöitten hyvät ominaisuudet perustuvat arginiiniin, joka alentaa verenpainetta. Mutta sitä saa pillerinäkin.

Luulen, ettei tulos hetkauta THL:ää. Siellähän ollaan amerikkalaisten suositusten perässä. Nyt todetaan, että ne ovat totaalisen vääriä! Mikään ei muuta meidän ravintosuosituksia, koska kyseisiä johtajia sponssataan mm Coca-Cola komppanian taholta.
(CocaCola tehtiin aikanaan amerikan kiertokauppiaille kaupiteltavaksi terveysjuomaksi, joka parantaa kaikki taudit ja vaivat)

Kannattaa lukea uusin Tieteen Kuvalehti, jossa pohditaan rasvan merkitystä elimistölle. Rasva on elimistölle tärkeä ravintoaine, hiilihydraatti ei ole. Benecol on tyypillinen keinotekoinen rasva, joka aikaansaa valtimoiden seinämissä vaurioita. Vaikka se hiukan alentaa kolesterolia, sillä ei ole minkäänlaista merkitystä.

Me first (rules of traffic)


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview