News:

Jätä aivosi narikkaan, ja astu peremmälle :moi:
Apachefoorumi ei vastaa narikkaan jätetyistä aatteista.

Main Menu

IsoP:n yleinenminkälierakentelutriidi.

Started by IsoP, Wed 23.03.2016 16:54:10 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IsoP

Juu, kameraan nimenomaan  :jepso: Internetiltä ostin Nikonin 10-pinniseen liittimeen laukaisukaapeleita. Optoerotin sitten kytkee yhteen karvat siitä niin laukoo kuvia. Itseasiassa tein vielä niin että saa kerralla kaksi runkoa kiinni jos haluaa käyttää kahta polttovälitä tms kikkailla.
Make tea not love

paavo


IsoP

Ei tullu stereokuvia eikä monokuvia. Perseestä moiset ukkoset joissa salamat peittyy sateeseen ellei ukkovarpaaseen iske :kerpele: Testaislin sitten kameran salamoilla lisää. Ei tuo mikää erikoisen herkkä kyllä ole, mutta oikein säädettynä tuntuu kirkkaammat välähdykset hyvin huomaavan. Vois harkita jonkinlaista koteloakin kun kerran jotenkin toimii. Ensikesänä jos pääsis tositoimiin niin vois katsoa miten herkkyyttä sais lisää.

Meinasin sellasen ladonovityyppisen seurantalaitteen tehdä kuvaukseen myös. Askelmoottori ruuvia pyörittämään ja Arduino ohjaamaan, niin ei tarvitse mekaanisesti kulmavirhettä korjata. Revin eräästä hylkyyn menneestä tulostimesta melko järeitä muovirattaita, joilla saa hyvin välitystä ja ihan M6 tai M8 kierretanko ruuviksi. Joku tällänen viritys siis periaatteeltaan:Pitäis myös tehdä huurteenpoistojuttu jonka voi laittaa eri objektiivien vastavalosuojien ympärille. Sopivankokoisia vastuksia peräjälkeen ja joku nauha johon ne kiinni. Säätö halvasta ledinauhan himmentimestä. Ei tarvinne montaa wattia lämmitystehoa että riittää tuohon hommaan  :jepso:
Make tea not love

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview