News:

Apachefoorumi.net
Sielussani on mursu...

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by Kiljutron
 - Fri 17.10.2014 11:21:50 (UTC+0300)
falafelia haluasin tehdä  :serlokkismoke:
Posted by The Änes
 - Tue 14.10.2014 15:32:09 (UTC+0300)
Aromisuola on aphaa :sorry:
Posted by nyyyps
 - Tue 14.10.2014 07:56:12 (UTC+0300)
Taikinakoukut. :good:

Ja kyllä se käsin murjomallaki menee. Kiepautus kouraan ja sitten nyrkillä vadin pohjaa vasten. Kuin ison mamman häpyä käsittelisi. :drool:
Posted by Susey
 - Tue 14.10.2014 07:49:50 (UTC+0300)
Pitäs vaan malttaa vähän pidempään murjoa niin sais tasaista :jepso:

Mitenhän perunasurvin vai mikä hitto se on nimeltään toimis tuossa.. :think:
Posted by PajakkiVasseli.com
 - Mon 13.10.2014 22:34:33 (UTC+0300)
Piti kaivaa pari vuotta vanha kuva.Vois tehä kedabbia tällä viikolla. :drool: :drool:

Posted by PajakkiVasseli.com
 - Mon 13.10.2014 22:32:12 (UTC+0300)
Saapi sen käsinkin.Ja varsinkin kun liha on lähelle huoneenlämpöstä. :jepso:
Posted by Susey
 - Mon 13.10.2014 22:29:04 (UTC+0300)
Olis pitäny kyllä sotkea pidempään, ei saa käsin vaivaamalla riittävän tasaista mönjää siitä lihasta. Sauvasekoitinta voisi kokeilla ensi kerralla.. :think:
Posted by Susey
 - Mon 13.10.2014 22:27:16 (UTC+0300)
"massasta (ei Felipe vaan jauheliha"


Nyt sai nauraa ääneen :psylach:
Posted by Örtzi
 - Sun 12.10.2014 16:40:53 (UTC+0300)
Quote from: Esinahka-Einari on Sun 12.10.2014 16:13:56 (UTC+0300)
Teollinen maku :jees: Makuasioita, mutta minun juttunihan oli osittain myös läppää :jees:
Selvä.  :jees:
Quote from: nyyyps on Sun 12.10.2014 16:21:38 (UTC+0300)
Kaikki, jotka käyttää makkarakeittoja ja perunamuuseja yhtään mitään muuta maustetta kuin aromisuolaa, on huonoja ihmisiä. :jees:
Pitää olla chilimaustetta myös.  :jees:
Posted by Kastori
 - Sun 12.10.2014 16:35:32 (UTC+0300)
ilmankos..  :jepso:
Posted by nyyyps
 - Sun 12.10.2014 16:24:02 (UTC+0300)
Myöten putosi välistä. :jepso:
Posted by Kastori
 - Sun 12.10.2014 16:23:01 (UTC+0300)
tarkoititko makkarakeittoihin ja perunamuuseihin.. ja ovat.. huonoja.. :serlokkismoke:
Posted by nyyyps
 - Sun 12.10.2014 16:21:38 (UTC+0300)
Kaikki, jotka käyttää makkarakeittoja ja perunamuuseja yhtään mitään muuta maustetta kuin aromisuolaa, on huonoja ihmisiä. :jees:
Posted by Esinahka-Einari
 - Sun 12.10.2014 16:13:56 (UTC+0300)
Teollinen maku :jees: Makuasioita, mutta minun juttunihan oli osittain myös läppää :jees:
Posted by Örtzi
 - Sun 12.10.2014 12:59:08 (UTC+0300)
Kaveri tuota työkseen sotki, parissakin eri paikassa. Tukkutavaraahan tuo liha on, aika harvassa paikassa se itse tehdään.   :kahvi: Liha on pääsääntöisesti nautaa, lammasta seassa saattaa olla hiukan. Possua ei yhtään. . Ja edelleen,  mikä siitä aromisuolasta huonoa tekee?