News:

Apachefoorumi Twitterissä:
https://twitter.com/apachefoorumi

Main Menu

Grillaten

Started by Kastori, Sat 23.05.2009 22:37:35 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

furioso

Quote from: kenny on Mon 15.06.2009 16:18:06 (UTC+0300)
Quote from: furioso on Mon 15.06.2009 16:09:04 (UTC+0300)


mulla on omassa kuusi poltinta ja yksi pullo niitä ruokkii.en ole vielä törmännyt sellaiseen laitteeseen joka useamman puulon tarvitsisi.juu ja votkinilta hain puolikiloisia t-luupihvejä,ne kun pippureilla,suolalla ja savuaromilla käsitteli ja grillissä käytti niin kyllä niillä läskimahan sai kylläiseksi.. :jepso:

Jaa niitä pihvejä löytyi sitten jostain   :good:     
jees.voin taas niitä tuosta joku kerta käydä niin tulet sitten maistiaisille.. :jepso:

Diver

Onko polttimien määrällä paljon merkitystä, ja miksi noita parilloja suositaan? Nyt pitää tehdä nopeita ratkasuja, jos rooken sisko kerta tulee 200 vastaan. Pullon hain jo naapurista 11kg ja 85€ ::nsmoke

kenny

Quote from: Diver on Mon 15.06.2009 18:06:01 (UTC+0300)
Onko polttimien määrällä paljon merkitystä, ja miksi noita parilloja suositaan? Nyt pitää tehdä nopeita ratkasuja, jos rooken sisko kerta tulee 200 vastaan. Pullon hain jo naapurista 11kg ja 85€ ::nsmoke

Kyl itselle on toi kaks polttimoinen riittänyt   :jees:  
Onko teillä piisannut nykyisessä grillissä se toinen puoli, vai onko koko grilli ollut täynnä lihaa  :think:

Toi furin grillihän on saman kokoinen kuin mun asunto    :drool:   Semmoinen olis kyl hieno, mutta ei mahdu mun takapihalle  :sorry:

Kyllä se kaasupullo sitten piisaakin melko kauan  :jepso:  Eikä jatkossa tosiaankaan tartte tuota summaa uudestaan maksaa, kaasun hinta vaan.

Kai siinä parilan päällä on helpompi grillata

Kastori

umpiparilalla ei piffit kuivahda samoin kuin "avolämmön" päällä.. tai ainakaan niin helposti..

Diver

Quote from: kenny on Mon 15.06.2009 18:42:33 (UTC+0300)
Quote from: Diver on Mon 15.06.2009 18:06:01 (UTC+0300)
Onko polttimien määrällä paljon merkitystä, ja miksi noita parilloja suositaan? Nyt pitää tehdä nopeita ratkasuja, jos rooken sisko kerta tulee 200 vastaan. Pullon hain jo naapurista 11kg ja 85€ ::nsmoke

Kyl itselle on toi kaks polttimoinen riittänyt   :jees:  
Onko teillä piisannut nykyisessä grillissä se toinen puoli, vai onko koko grilli ollut täynnä lihaa  :think:

Toi furin grillihän on saman kokoinen kuin mun asunto    :drool:   Semmoinen olis kyl hieno, mutta ei mahdu mun takapihalle  :sorry:

Kyllä se kaasupullo sitten piisaakin melko kauan  :jepso:  Eikä jatkossa tosiaankaan tartte tuota summaa uudestaan maksaa, kaasun hinta vaan.

Kai siinä parilan päällä on helpompi grillata
Toinen puoli vaan on ollu käytössä, paitti lämpimänä pitämiseen on käytetty lasivuokaa ja tyhjää osioo :jees: Mutta kaasurilleissähän on toi yläosa :jees:


Quote from: Καςτορι on Mon 15.06.2009 18:47:39 (UTC+0300)
umpiparilalla ei piffit kuivahda samoin kuin "avolämmön" päällä.. tai ainakaan niin helposti..
Totta, mutta eikö se sillon ole sama ku paistinpannu :think:


Kastori

paistinpannulla ei pääse samanlaisiin lämpöihin ku grillillä..

Brooke

Tällanen olis 169 eur  ::osmoke




Barbec S-622WH
Puun ja rosterin näyttävä yhdistelmä. Tässä 2-poltin parilagrillissä grillausala on jaettu valurautaiselle grillausritilälle ja kaksipuoliselle valurautaparilalle.

Kansipellit ja ohjauspaneeli ovat rosteria.
Kannen päädyt ovat maalattua terästä.
Kannessa on grillaamista helpottava lämpömittari.
Kestävä pulverimaalattu teräksinen grillin tulilaatikko.
Grillissä on suuri 42 cm leveä ja 48 cm syvä grillausala.
Grillausalasta puolet on valurautaritilää ja puolet valurautaumpiparilaa.
Reilun kokoinen kaksipuolinen valurautaparila laajentaa grillin käyttömahdollisuuksia.
Lämmitysritilälle voi nostaa valmiit herkut lämpimään odottamaan tarjoilua.
Grillissä on kestävät ja tehokkaat paksusta valuraudasta valmistetut 40 cm pitkät polttimet.
Jokaisella polttimella on oma säätimeen integroitu apuliekillä varustettu piezo-sytytin.
Eli jokaisen polttimen voi sytyttää itsenäisesti riippumatta toisista polttimista.
Lämmönjakopellin ansiosta hankalia laavakiviä ei tässä grillissä tarvitse ollenkaan käyttää.
Lämmönjakopelti tasaa polttimien liekistä nousevaa lämpöä grillissä sekä estää liekkien liiallista leimahtelua.
Pieni leimahtelu on kaasugrillillä grillatessa suotavaa, näin saadaan grillauksen aromeja ruokaan.
Grillin alla on reilun kokoinen helposti puhdistettava rasvapelti.
Tukeva vaunu, alataso ja sivutasot ovat FSC-merkittyä kovapuuta.
FSC-merkki puuosissa takaa että vaunussa käytetty puu ei ole sademetsistä.
S-ryhmän yksinmyyntimalli.

Diver


Brooke


Diver


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview