News:

Apachefoorumi Twitterissä:
https://twitter.com/apachefoorumi

Main Menu

Kebabohjeet

Started by Dimmu Burger, Fri 15.06.2007 23:59:15 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PajakkiVasseli.com

Saapi sen käsinkin.Ja varsinkin kun liha on lähelle huoneenlämpöstä. :jepso:
Quote from: Hepskukkuu on Sat 12.04.2014 01:22:03 (UTC+0300)
Foorumi on kuin sima, kaikki käy osa on rusinoita ja passeli on vahingossa sekaan eksynyt luumu.... :think: :psp:

PajakkiVasseli.com

Piti kaivaa pari vuotta vanha kuva.Vois tehä kedabbia tällä viikolla. :drool: :drool:

Quote from: Hepskukkuu on Sat 12.04.2014 01:22:03 (UTC+0300)
Foorumi on kuin sima, kaikki käy osa on rusinoita ja passeli on vahingossa sekaan eksynyt luumu.... :think: :psp:

Susey

Pitäs vaan malttaa vähän pidempään murjoa niin sais tasaista :jepso:

Mitenhän perunasurvin vai mikä hitto se on nimeltään toimis tuossa.. :think:

nyyyps

Taikinakoukut. :good:

Ja kyllä se käsin murjomallaki menee. Kiepautus kouraan ja sitten nyrkillä vadin pohjaa vasten. Kuin ison mamman häpyä käsittelisi. :drool:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

The Änes


l am the bastard son - evil inborn, Satan in tip-top, from head to toe
Just look at me, sense my blitz, down riding route 666


I was born to lose but Im built for booze..


Kiljutron


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview