News:

Apachefoorumi.net
Raikasta ja ravitsevaa sielunruokaa.

Main Menu

Reseptivihko.

Started by McCLANE, Sun 16.12.2007 22:25:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Örtzi

Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


[:]Kylkiluu[:]

Pestolohi

Kirjolohifile
1 prk vihreää pestoa
pinjansiemeniä

Kala nahkapuoli alaspäin kevyesti voideltuun uunivuokaan. Päälle sivellään pesto tasaiseksi kerrokseksi. Paistetaan 225 asteessa n. 45 min-1h. Viimeisen 10 minuutin ajaksi ripottele pinjansiemeniä päälle ja paahda ne kauniin ruskeiksi.

Todella helppoa, nopeaa ja herkullista  :jees:

Arathon

Tule hyvä kakku.

Örtzi

Quote from: Arathon on Tue 30.03.2010 18:37:10 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Tue 30.03.2010 18:12:37 (UTC+0300)
Alas.
oolrait, minä kokeilen
Muista ottaa ajoissa pois, ei montaa minuuttia tarvi olla, palaa aika vikkelään. Ja pohjan täytyy olla ohut, muuten ei pelaa.
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


nyyyps

Quote from: Örtzi on Tue 30.03.2010 18:38:37 (UTC+0300)
Quote from: Arathon on Tue 30.03.2010 18:37:10 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Tue 30.03.2010 18:12:37 (UTC+0300)
Alas.
oolrait, minä kokeilen
Muista ottaa ajoissa pois, ei montaa minuuttia tarvi olla, palaa aika vikkelään. Ja pohjan täytyy olla ohut, muuten ei pelaa.
Grandiosa pitkäperjantai. :psp:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.


Arathon

Quote from: Örtzi on Tue 30.03.2010 18:38:37 (UTC+0300)
Quote from: Arathon on Tue 30.03.2010 18:37:10 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Tue 30.03.2010 18:12:37 (UTC+0300)
Alas.
oolrait, minä kokeilen
Muista ottaa ajoissa pois, ei montaa minuuttia tarvi olla, palaa aika vikkelään. Ja pohjan täytyy olla ohut, muuten ei pelaa.
Juu ei sitä uskalla lähteä uunin vierestä mihinkään tuollasella lämmöllä  :psycho:
Tule hyvä kakku.

Löylyttäjä

Quote from: Kylkiluu on Tue 30.03.2010 18:35:58 (UTC+0300)
Pestolohi

Kirjolohifile
1 prk vihreää pestoa
pinjansiemeniä

Kala nahkapuoli alaspäin kevyesti voideltuun uunivuokaan. Päälle sivellään pesto tasaiseksi kerrokseksi. Paistetaan 225 asteessa n. 45 min-1h. Viimeisen 10 minuutin ajaksi ripottele pinjansiemeniä päälle ja paahda ne kauniin ruskeiksi.

Todella helppoa, nopeaa ja herkullista  :jees:
Jonnekin olen postannut ohjeen mihin tuli punasta pestoa, parmesaania ja anjovista :think:
Yksi parhaista tavoista valmistaa lohta, perinteisiä lukuunottamatta :drool:

Arathon

Tule hyvä kakku.

Örtzi

Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


=Siru=

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview