Mon 25.10.2021 11:03:11

News:

Apachefoorumi.net
Parasta Parsaa Jokaiseen Yöttömään Yöhön.


Recent posts

Pages 1 ... 8 9 10
91
Tee Se Itse / Re: jta:n harrastenurkkaus
Last post by jta - Fri 22.10.2021 01:27:11
Ja kun tosiaan tuo verkkovirtapumppu ei toiminut niin pitää nyt käyttää tuota 12V pumppua patruunan kanssa mutta sehän ei ongelma ole. Voisi tosin katella tuonne jonkun kestävämmän 12V kv-pumpun vaan nekin maksaa useamman satasen niin mennään nyt tuolla yhdellä pumpulla.

Tässä syyskuun alussa nakkasin tuon patruunan paikoilleen vaan saikin purkaa vähän enemmän sisustaa kun alunperin ajattelin. No saipahan putsattua kunnolla pölyt pois tuolta keulapatteriltakin ja löytyi myöskin  kaksi 10-pennin kolikkoa patterin päältä.  :psycho: Ja kun oli paikat purettuna niin samaan syssyyn vaihdoin muitakin letkuja niin ei tarvi enää niiden takia paikkoja aukoa.Samaan syssyyn kun oli paikat auki niin laittelin myöskin etuseinään vararenkaalle telineen kun oli jo melko pahasti painanut muovia alaspäin.Jos tuota lähtis tässä välissä käymään hetken makuullaan ja jatkais juttua lisää sitten myöhemmin.  :zzz:
92
Tee Se Itse / Re: jta:n harrastenurkkaus
Last post by jta - Fri 22.10.2021 01:11:02
Loppukesästä kattelin josko löytäisi pumpullisen sähköpatruunan vaan melko heikkoa tarjonta noiden osalta. Yhden löysin pumppuviallisena niin tuli se ostettua sillä persolla että sen voisi korjata kun yleensä ovat korjautuneet käynnistyskonkan vaihdolla. Samalla kun tuo patruuna oli käsissä niin oli sama käyttää auki ja putsata ja huoltaa. Melkonen määrä mustaa kuraa tuolla olikin. Ja kun runko tuossa oli kevyessä pintaruosteessa niin sekin sai happokylvyn ja sillä välin olikin hyvää aikaa tutkia tuota pumppua.Vanha konkka olikin aika kuoleutunut kun hyvä että puolet kapasiteetista oli enää tallessa. Olinkin jo hyvissä ajoin ostellut osia niin oli jo uusi konkka valmiina niin vaihtelin sen tuonne paikoilleen vaan edelleenkään tuo pumppu ei lähtenyt pyörimään vaan alkoi lämpenemään kyljestä ja murisi pahasti. Myyjä kun mainitsi että tuo pumppu napsuttaa vikavirtasuojaa pois päältä heti ja itellä tuo ei sitä tehnyt niin kävinkin eri huoneessa testailemassa niin napsutteli tosiaan heti pois päältä suojat. Tuli todettua että keittiön pistorasiossa ei vikavirtasuoja toimi kun siellä on tuo meidän tsi-mies tehnyt taas kytkentöjä.

Muutakuin mittari kouraan ja mittaileen pumpun käämejä niin ilmeisesti siellä on joku käämi oikosulussa eli ei ole korjattavissa kun ei tuota ehjänä saa avattua. Muutakuin pumpulle menevä johto pois ja pumpun kasaus. Tuolla välin olikin jo aika hyvin lähteny ruosteet patruunan rungosta pois niin sai käydä siihenkin vetään uudet maalit pintaan ja seuraavana päivänä sai tuonkin läjättyä.Patruunan mukana kun ei tullut oikeaa liitintä millä tuota ohjataan niin piti vaihtaa siihen uusi liitin kun sattui sopivasti noita 4-napaisia liittimiä oleen. Kävi vielä suoraan vanhaan reikään.Samalla myyjällä kun oli vielä noita irrotettavia portaita niin otin senkin samalla. Pitäisi vielä vain keksiä että miten tuon saisi kiinni. Alkuperäinen vissiin on että lattian läpi on pultattu koukut alle mihin tuo tulee roikkuun.

93
Tee Se Itse / Re: jta:n harrastenurkkaus
Last post by jta - Fri 22.10.2021 00:40:28
Paljon on jäänyt taas kirjoittelematta kesän aikana niin koitetaas vähän paikailla. Eivät ole taaskaan missään aikajärjestyksessä vaan tulevat miten tulee.

Tuolla aikaisemminkin kun pörröverhosta mainittin niin sehän löysi alkukesästä paikkansa ja toinen sammutinkin löysi oman soppensa ovenpielestä.Myöskin keulanpuolelle tuli laiteltua kesän helteitä ajatellen usb/tup.syt lähtö niin saa pienen tuulettimen kierrättään ilmaa pöydän ääreen. Harmi kun kerkesin leikkaan tuosta laitoksesta liittimen pois ennen testausta niin ei voinut enää palauttaa. Aivan turha yrittääkkään radiota kuunnella silloin kun tuo on virroissa. Hirveät häiriöt antaa eli radiosta kuuluu vain pelkkää suhinaa.

94
Kauppakokemuksia / Re: Discshop.fi
Last post by jta - Thu 21.10.2021 21:00:25
cdon sitten on menny ostaan tämän ja sulauttanut itseensä eli discshoppia ei enää ole. Näkyy tuosta cdonistakin tulleen joku sekatavarakauppa.
95
Urheilu / Re: Kehuskele täällä, kun harr...
Last post by Esinahka-Einari - Thu 21.10.2021 16:40:22
Salia, askeleita, pyöräilyä
96
Puuta Heinää / Re: Villieläinhavaintoja
Last post by Esinahka-Einari - Thu 21.10.2021 16:39:59
Nyt sitten vaan pähkinäkauppaan :psycho:
97
Puuta Heinää / Re: Torstai on hyvä päivä?
Last post by Esinahka-Einari - Thu 21.10.2021 16:39:07
Sellainen 8 miikka :kahvi:
98
Puuta Heinää / Re: Postaa tänne joka päivä os...
Last post by Esinahka-Einari - Thu 21.10.2021 16:38:40
 ::smoke
99
Puuta Heinää / Re: Postaa kun saavut tänne vo...
Last post by Esinahka-Einari - Thu 21.10.2021 16:37:51
 :bonjour:
100
Puuta Heinää / Re: Postaa, kun juot kahvia ta...
Last post by Esinahka-Einari - Thu 21.10.2021 16:37:41
 :okahvi:
Pages 1 ... 8 9 10