Slayer

Started by Tieko, Tue 15.09.2009 10:35:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tieko

Ilmeisesti ei ollut omaa aihetta vielä kun en ainakaan haulla löytänyt, mutta viisaammat ja isommat yhdistelkööt jos on jo olemassaSlayer - Hate Worldwide NEW SONG *HIGH QUALITY* Uutta slayeriä :mosh:Slayer - Psychopathy Red NEW SONG *HIGH QUALITY* ja vähän vanhempaa :mosh:
Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

Tieko

Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

The Änes


l am the bastard son - evil inborn, Satan in tip-top, from head to toe
Just look at me, sense my blitz, down riding route 666


I was born to lose but Im built for booze..

Dragon

On syksy 1986 ja pitelen kädet täristen Slayerin uusinta Reign In Blood -levyä. Laitan soimaan varovasti ja sitten räjähtää Angel Of Death soimaan. Kuuntelen hengittämättä, noteeraan intensiteetin ja Dave Lombardon uskomattoman rumpaloinnin ja biisin aivan lopun tuplabasarisoolon. Hengitän välillä. Meno jatkuu seuraavissakin biiseissä uskomattomana. Kädet hikisinä käännän levyn puolen ja taas mennään ja hengittelen katkonaisesti. Ja sitten on viimeisen biisin aika - Raining Blood iskee lopullisesti sementtinyrkillä naamaan. Sen jälkeen täysi hiljaisuus. Olen kokenut jotain sellaista, jota ei voi sanoin kuvata - jotain selittämätöntä tapahtui. Ja uudelleen levy soimaan - 30 minuuttinen levy tarjoaa niin paljon kaikkea jota on vain voinut toivoa.

Vuosia on kulunut paljon, mutta edelleenkin Slayerin Reign In Blood on levy, joka on kaikkien julkaisujen yläpuolella. Angel Of Death ei ole kulunut puhki soittamalla ja livetallenteet vahvistavat käsitykset kuinka uskomaton tuo biisi on sekä koko bändi. Nostan liikaa esille tuota biisiä, mutta se on brutaalisuudessaan mestariteos. Kaikkien aikojen levy joten laitanpa sen soimaan - en viimeistä kertaa.

Tieko

tämähän on jo vanha juttu mutta laitetaan nyt tänne

Quote"World Painted Blood" will be released Tuesday, November 3rd in North American and Monday, November 2 to the rest of the world.

There will be three different editions of the album: Limited edition CD with multiple CD covers, Deluxe edition CD/DVD, and a high-quality, 180-gram vinyl edition.

Official Track Listing:
1. World Painted Blood
2. Unit 731
3. Snuff
4. Beauty Through Order
5. Hate Worldwide
6. Public Display Of Dismemberment
7. Human Strain
8. Americon
9. Psychopathy Red
10. Playing With Dolls
11. Not Of This Godmusiikin kera :mosh:


Slayer - BloodlineSlayer - Eyes Of The Insane videoRaining Blood - Slayer Song & Lyrics


Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."


Anapolikki

Note to self: Älä avaa Tuomarin triidejä. Mielessä pyörii nyt vain ihmistuhatjalkaiset, paskan syöminen ja höpsähtäneet lääkärisedät.

Quote from: NaiNeN on Thu 25.07.2013 19:38:41
Mie eilen mietin että mitäköhän tuommonen vankilapsykiatri sanois Tuomarista  :think:Tieko

Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

Dragon

Uusi levy on ennakkotilauksessa ollut jo kauan - toivottavasti ensi viikolla posteljooni kantaisi sen postilaatikkoon  :mosh:

Tieko

nyt on uus lätty omissa sievissä pikku kätösissä :mosh:
Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

Dragon

Quote from: Diego on Mon 02.11.2009 16:37:35
nyt on uus lätty omissa sievissä pikku kätösissä :mosh:
Minä sain lätyn vasta tänään, mutta oli se sen arvoinenkin. Kuuntelin kerran läpi huolella ja jotain pitäisi kai sanoakin :think:

Slayer on Slayer. Uusimmalla levyllä mennään todellakin ajallisesti taaksepäin ja tehdään kiva sekoitus, joka toimii. Biiseissä on tempovaihteluita ja soolot lähtevät korkealta ja kovaa. Tom Araya tulkitsee puhtaasti jopa joissakin biisien kohdissa kun taas toisissa kohdissa huuto on armotonta. Kitaristit Hanneman ja King pitävät huolen toimivasta työnjaosta. Ja tiedoksi pikkurumpaleille sekä isommillekin: Lombardo-setä on nyt sillä tuulella, että nyt soitetaan tosissaan - ja sen paremmaksihan ei rumpalointi voi tulla.

Hanneman on ollut monessa biisissä mukana ja hänen punk/hc-taustansa huomaa. Se tuo Slayerin ilmeeseen intensiteettiä, jota on joiltakin aiemmilta tuotoksilta puuttunut. Tämän uusimman levyn isoin asia on ehkä tuotanto, jota he korostivat ennakkohaastatteluissa.

Kokonaisuutena Slayer on tehnyt todella hyvän levyn eikä sitä pidä verrata siihen yhteen tiettyyn levyyn - Reign In Bloodiin. Kohta 30 vuotta on takana ja toivottavasti vuosia olisi edessäkin, vaikka bändi on joissakin haastatteluissa pelotellut, että tämä olisi heidän viimeinen levynsä. Thrash/extreme metallin kuninkaat ovat sen verran kovassa kunnossa etten usko lopettamispuheisiin :jees:

Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

Ruotsin lipun värit on keltainen ja:
Polisiin haalari on väriltään:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview