Kuvia kokkauksistanne

Started by Hatka, Thu 18.06.2009 23:02:10 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

=Juku=


Me first (rules of traffic)

nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

kenny

Naudan sisäfilepihvit nuijitaan hieman ja kääritään pekonia ympärille.

Grillataan noin 5 min. per puoli

Kääritään folioon ja takaisin grilliin kymmeneksi minuutiksi.
Pihvin päälle nokare maustevoita.


Uploaded with ImageShack.us

Hyvää oli  :drool:

nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

NaiNeN

Kuulostaa yhvältä  :drool:
Potut vain jättäs pois niin olis kunnon karppiruokaa  :jepso:
Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.


nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

jem

oon huomannu jotta NaiNeN tykkää ku sille tuloo ton tason vastauksia  :psp:

NaiNeN

Quote from: jem on Tue 03.08.2010 22:35:09 (UTC+0300)
oon huomannu jotta NaiNeN tykkää ku sille tuloo ton tason vastauksia  :psp:
:ras:


Ja sie tykkäät ko sulle näyttää kieltä  :psp:
Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

jii



On siellä seassa kyljyksiäkin, raakoja vielä. Tuo meni uuniin just. :jees:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview