News:

Apachefoorumi.net
Parasta Parsaa Jokaiseen Yöttömään Yöhön.

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by =Siru=
 - Sun 07.11.2010 11:06:27 (UTC+0200)
Olet arkikokkaaja

Pidät ruoan syömisestä, mutta ruoanlaitto tuntuu sinusta usein kiireen keskellä välttämättömältä pakolta, jotta saisit vatsasi täyteen. Kun on vähän enemmän aikaa, kokkaat mielelläsi maistuvia perusruokia.
Posted by Sir Sika
 - Fri 11.12.2009 14:02:43 (UTC+0200)
Olet gourmetkokki

Nautit ruoanlaitosta ja käytät siihen aikaa, vaivaa ja rahaa. Suosit laadukkaita raaka-aineita ja valmistat ruoan mielelläsi alusta alkaen itse. Kokeilet uusia reseptejä ja eksoottisia aineksia, joskus hieman itsetarkoituksellisestikin. Murehdit, jos ruoka ei onnistukaan täydellisesti.
Posted by Memme
 - Tue 08.12.2009 19:14:30 (UTC+0200)
Yllätys, yllätys... arkikokkaaja  :kahvi:
Posted by hevonperse
 - Tue 08.12.2009 18:24:44 (UTC+0200)
Kah, "Olet gourmetkokki".
Enkä edes huijannut (paljoa) :jepso:
Posted by BarryCade
 - Wed 16.09.2009 11:20:33 (UTC+0300)
Arkikokkaaja olen minäkin. Vaikka oikeasti arkena en kokkaa mitään, vaan enemmän viikonloppuisin.
Posted by Kami
 - Sat 12.09.2009 12:15:54 (UTC+0300)
Posted by Ressukka
 - Tue 08.09.2009 20:05:37 (UTC+0300)
Arkikokki.

Sitä minä en ymmärrä näissä gourmet- tai ravintelijutuissa että miksi
-pitää sotkea 35 eri kippoa/työvälinettä per annos("sekoita valkuaista kaksi kierrosta myötäpäivään lasitetussa posliiniastiassa ennenkuin kaadat seoksen pannulle")
-miksi ruoka pitää kasata joksikin baabelin tornin pienoismalliksi (jonka kestoikä on ~2 sec ruokailun aloittamisesta ja jonka syöminen "sivistyneesti" vaatii 15 min rastikoulutuksen)
Posted by Atomisaattori
 - Tue 08.09.2009 17:06:01 (UTC+0300)
Posted by Masa
 - Tue 08.09.2009 15:17:52 (UTC+0300)
Ihmettelin kans noita vastausvaihtoehtoja, et mikä vaikuttaa lopulliseen pisteytykseen  :think:
Posted by GILlian
 - Tue 08.09.2009 15:05:50 (UTC+0300)
Se perinteinen..paistaa pannulla ja lautasella lisää margariinia nokareen.. :drool:
Posted by Brooke
 - Tue 08.09.2009 14:55:33 (UTC+0300)
Kokeilin huonoimmat vaihtoehdot niin sit on eineskokki  ::osmoke

Mut maksalaatikko on hyvvää  :sorry:
Posted by GILlian
 - Tue 08.09.2009 14:52:12 (UTC+0300)
Posted by Brooke
 - Tue 08.09.2009 14:50:13 (UTC+0300)
Arkikokki  ::osmoke

Posted by Masa
 - Tue 08.09.2009 14:42:39 (UTC+0300)
Olet arkikokkaaja  :jees:
Posted by Poslari
 - Tue 08.09.2009 13:36:33 (UTC+0300)
Olet arkikokkaaja