News:

Apachefoorumi Twitterissä:
https://twitter.com/apachefoorumi

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by =Juku=
 - Fri 05.08.2011 22:16:53 (UTC+0300)
Quote from: Kastori on Fri 05.08.2011 20:14:38 (UTC+0300)
kuumia hilloja päälle..  :drool:
lämmintä hillua  ::lsmoke
Posted by kenny
 - Fri 05.08.2011 20:16:37 (UTC+0300)
Quote from: Pokerface on Thu 04.08.2011 13:30:23 (UTC+0300)
kotijuusto tehdään ternimaitoon  :drool:   samoin uunijuusto  :drool:

Se on ternijuusto    :jees:
Posted by Kastori
 - Fri 05.08.2011 20:14:38 (UTC+0300)
kuumia hilloja päälle..  :drool:
Posted by peter
 - Thu 04.08.2011 23:28:57 (UTC+0300)
Quote from: Juku on Thu 04.08.2011 22:48:39 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 12:59:03 (UTC+0300)
Quote from: peter on Thu 04.08.2011 12:29:34 (UTC+0300)
Hyi saatana mitä evästä tuokin on. Lilluu jossain epämääräisessä nesteessä ja narskuu ja nitisee hampaissa.  :toktok:
Saatanan savolainen.  :psp:
Kiuruvetiseen mykyrokkaan tykästynyt  ::hihsmoke
Mykyrokka on sentään ihan ruokaa tuohon verrattuna. Vaikka alkuun meinaskin epäilyttää noinko tuota saa alas.  ::hihsmoke
Posted by Dakota
 - Thu 04.08.2011 22:54:00 (UTC+0300)
leipäjuusto. herkkua  ::lsmoke
Posted by =Juku=
 - Thu 04.08.2011 22:48:39 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 12:59:03 (UTC+0300)
Quote from: peter on Thu 04.08.2011 12:29:34 (UTC+0300)
Hyi saatana mitä evästä tuokin on. Lilluu jossain epämääräisessä nesteessä ja narskuu ja nitisee hampaissa.  :toktok:
Saatanan savolainen.  :psp:
Kiuruvetiseen mykyrokkaan tykästynyt  ::hihsmoke
Posted by Kyrpä-Jooseppi
 - Thu 04.08.2011 17:12:22 (UTC+0300)
Äänestin juustoleipää :shock:
Posted by =Siru=
 - Thu 04.08.2011 14:15:47 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:27:51 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:19:27 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Mitäs se sitten on  :blink:
Sissijuusto..  :spite:
Niin tietenki  :doh:
:psylach:   Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.
Jaa.. kotijuustoa, litra täysmaitoa, purkki kermaviiliä ja kaks munaa, maito lämpöseksi, sekoitetaan loput joukkoon. Lämmitetään kunnes "juusto" alkaa kerääntymään pintaan, reikäkauhalla lapataan vaikka lävikköön, jossa on harsokangas pohjalla, hiukan suolaa väliin välillä. Sitten joku puolen kilon-kilon paino tuohon päälle ja jääkaappiin. Parin tunnin tai seuraavana päivänä on valmista.
Tämäkö?  :kahvi:
Ikinä en oo tehny..  :psp:
Varmaan jotenkin noin se tehdään. Ja lopuksi se oli käytetty uunissa koskapa oli ruskeita pilkkuja.
Posted by Jarre
 - Thu 04.08.2011 13:46:36 (UTC+0300)
leipäjuusto  :jees:
Posted by The Änes
 - Thu 04.08.2011 13:33:55 (UTC+0300)
Quote from: Juku on Thu 04.08.2011 10:25:28 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 10:22:27 (UTC+0300)
Leipäjuusto uuniin kermassa hautumaan ja sitten syödään lakkahillon  kanssa   :drool:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Lakka     :serlokkismoke:

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/lakka-levisi-koko-maahan/677829   :blink:
Tuolla wikipedialinkissähän lukee ihan selvästi "lakka eli suomuurain, kasvi ja sen marja" :psp:


Niin juu, ja kyllä se on ihan leipäjuusto.. Enpä ole ikinä kenenkään sitä juustoleiväksi kuullut kutsuvan :blink:
Posted by =Lutris=
 - Thu 04.08.2011 13:31:22 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Mitäs se sitten on  :blink:
Sissijuusto..  :spite:
Sehän se  :psycho:
Posted by Pokerface
 - Thu 04.08.2011 13:30:23 (UTC+0300)
kotijuusto tehdään ternimaitoon  :drool:   samoin uunijuusto  :drool:
Posted by NaiNeN
 - Thu 04.08.2011 13:28:27 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:19:27 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Mitäs se sitten on  :blink:
Sissijuusto..  :spite:
Niin tietenki  :doh:
:psylach:   Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.
Onkse samaa ku kotijuusto, sellasta valkosta  :think:
Posted by Örtzi
 - Thu 04.08.2011 13:27:51 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:19:27 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Mitäs se sitten on  :blink:
Sissijuusto..  :spite:
Niin tietenki  :doh:
:psylach:   Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.
Jaa.. kotijuustoa, litra täysmaitoa, purkki kermaviiliä ja kaks munaa, maito lämpöseksi, sekoitetaan loput joukkoon. Lämmitetään kunnes "juusto" alkaa kerääntymään pintaan, reikäkauhalla lapataan vaikka lävikköön, jossa on harsokangas pohjalla, hiukan suolaa väliin välillä. Sitten joku puolen kilon-kilon paino tuohon päälle ja jääkaappiin. Parin tunnin tai seuraavana päivänä on valmista.
Tämäkö?  :kahvi:
Ikinä en oo tehny..  :psp:
Posted by =Siru=
 - Thu 04.08.2011 13:19:27 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Mitäs se sitten on  :blink:
Sissijuusto..  :spite:
Niin tietenki  :doh:
:psylach:   Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.