- VENÄläisydinvoimaa...

Started by Arto vol.2, Wed 03.07.2013 23:28:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Arto vol.2

Asiakasnumero TEM/2955/08.05.01/2012
02.07.2013
No 500
kuuleminen@tem.fi

T&T  Ydinvoima I
___________

Venäläinen Rosatom ostaa kolmasosan Fennovoimasta. Suomi on saamassa venäläisen ydinvoimalan.

Fennovoima kertoi keskiviikkona, että se on allekirjoittanut venäläisen Rosatomin tytäryhtiö Rusatom Overseas kanssa kehityssopimuksen, joka tähtää sopimukseen ydinvoimalan toimittamisesta. Neuvottelut ovat myös alkaneet siitä, että Rusatom Overseas tulee Fennovoiman vähemmistöomistajaksi yhden kolmanneksen osuudella, yhtiöt kertoivat. Tiedote ei mainitse, millainen kauppahinta voisi tulla kyseeseen.

Yhtiöt pyrkivät loppuvuoden neuvotteluissa kohti laitostoimitussopimusta. Suorat neuvottelut ydinvoimalaitoksen toimittamisesta aloitettiin Rusatom Overseasin kanssa tämän vuoden huhtikuussa. Helmikuusta saakka Fennovoima on käynyt suoria neuvotteluita myös Toshiban kanssa, mutta nyt Fennovoima keskittyy neuvotteluihin vain Rusatom Overseasin kanssa, yhtiö kertoo.

Hanhikivi 1 -laitoksen toimitussopimus on tarkoitus allekirjoittaa vuoden 2013 loppuun mennessä. Suunnitteilla on 1200 megawatin AES-2006-reaktori, joka vastaa kooltaan Fennovoiman omistajien tarpeita, yhtiö kertoo. Fennovoiman taustalla on 60 teollisuuden ja kaupan sekä energia-alan yhtiötä eri puolilta Suomea. Kaikki Fennovoiman omistajat päättävät jatkostaan hankkeessa ennen laitostoimitussopimuksen tekoa.

Lähde: Talouselämä
       --

T&T Ydinvoima II
______________

* Voitteko kuvitella, että vasta muutama vuosi sitten Suomi mahtipontisesti surutta ESTI venäläisten aikeet tuoda maastaan venäläistä puolet halvempaa sähköä. No nyt kun Japanissa ja USA:ssa todettiin mm. Mark reaktorit tappavan vaarallisina pakkopysäytettäviksi. Kun ydinvoimaloitten laadukkaammat versiot maksavat ainakin 4- kertaistuneita hintojaan. Arevan romujakaan huoli OL-3 jälkeen kukaan. YKSIKÄÄN vakavastiotettava maa ei enää satsaa menneisyyden ydinvoimaan.

Ei Saksa, USA, Kiina, Intia mikään! Suomalaisille atominsärkijöille onkin jäänyt mustapekka käteen käytännössä ydinlaskiämpärin pohjakertymänä se ainoa mahdollinen, venäläisreaktorit. Jotka lisäksi kannattamattomina jätetään käytännössä maksamattakin! Huvittava käänne on m y ö s  se, että alkujaan Fennovoima polleili rehvastellen ostavansa megaison 2 500MW reaktorirohjon. Mutta kun MINÄ paljastin julkisuuteen, ettei Jimmy Carter lain mukaan nyt 9 000MW suomalaisverkossa SAA olla kuin 10% suuruinen ydinvoimala.

Niin tehoistakin hupaisati putosi reilusti yli puolet. Putosi koska OL-3 laitoksenkin tehot on IAEA lain mukaan auttamattomasti yli 10%, eli 1 600MW. Kiinostavaa näissä onkin, että ydinimpperiumien oli gtuskaisan PAKKO kuunnella paljastuksiani ja toimia salattujen IAEA- lakien paljastumisten pohjalta.) Kuten näemme venäläismafiosot ovat kaappammassa k o k o Suomalaisten energianegatiivisen ydinbisneksen. Juuri kuten olen Jo vuosia varoitellut. Ydinrikollisten laittomat Pu- 239 bisnekset siirtyvät itämafisosojen rahanpesuun ja huumerahojen peittelybisneksiin mukaan surutta.

SUPO- poliisit/ armeija saavat korruptiovarmaa toiminta- alaa kuten himosivatkin! Tarkoitus on päivän selvä. Ydinbisneksestä tehdään niin VERISTÄ, ettei suomalaisille ydinrikollisuudessa jätetä sanan sijaa. Koko Suomi muutetaankin laittoman Pu- 239 bisneksen ja EU:n ydintunkioksi. Jonne Venäjältä aletaan kuskaamaan esteittä maailman ydinsaastaa kenenkään paskaa piittamatta! Kuten kuulimme Suomi tuhoaa tulevan tieltä mm. STUK:n tuhatpäiset ydintarkkailijansa. Jatkossa toimitaankin kuten TVO:lla JO OL-3 hankkeissa. Eli kuten SIAT PELLOSSA mistään piittaamatta!
1955 A. Einstein. Ydinvoimaloitten neutronipäästöt tappaa ensin mehiläiset ja sen perään käyttäjänsä!

Anapolikki

Note to self: Älä avaa Tuomarin triidejä. Mielessä pyörii nyt vain ihmistuhatjalkaiset, paskan syöminen ja höpsähtäneet lääkärisedät.

Quote from: NaiNeN on Thu 25.07.2013 19:38:41
Mie eilen mietin että mitäköhän tuommonen vankilapsykiatri sanois Tuomarista  :think:Josse

WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

Polisiin haalari on väriltään:
Suomen lipun värit on sininen ja:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview