Kuvia kokkauksistanne

Started by Hatka, Thu 18.06.2009 23:02:10 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Kastori


Kumimuna

Quote from: Perse-Burz on Mon 13.02.2012 19:27:49 (UTC+0200)
Quote from: passeli on Mon 13.02.2012 19:24:47 (UTC+0200)
Näyttää yhvältä toi "jämähomma" :drool:
Olikin aivan helvetin hyvää :drool:

Kasslerpihvi, pekonia, kerma-tuorejuustokastiketta ja lisukkeeks paistoin sipulia, perunan ja jalapenoja runsaassa voissa :drool:
Ainiin ja hemapa on pakasteesta :psp:
Tuosta kun nakkais perunan naapurin tontille, niin maistuis mullekin :ruokaa:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Kumimuna

Quote from: Kastori on Mon 13.02.2012 19:34:24 (UTC+0200)
katkat.. :drool:
Ne on niin :drool:
Mutta miksi ne tulee perseestä samanmuotoisina mutta eri värisinä ulos,
kuin ovat suusta sisään mennessään  :umn:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Kastori


Kumimuna

Jokainen paska pitää analysoida, valokuvata ja arkistoida  :umn:
Sitten parhaat niistä postataan tänne "postaa paskasi" triidiin :psp:
Horatsu MauMau ::lsmoke


Kastori

analysoida... puristella, makustella, pyöritellä hampaidenvälissä..  ::osmoke

Kumimuna

Horatsu MauMau ::lsmoke

Pirtulainen

ammu(tti)in tuossa syksyllä hirvenvasikkaa ja piti siitä tehdä sit "uuden sadon" pihvit kera ranskisten, bearnaisekastikkeen ja niitten pakollisten vihreitten.



Koskaan ei voi onnistua, ei edes ikinä

Kumimuna

Kaikinpuolin herkku ateria, paitti nuo potut :jepso:
Jopa vihreät pupeltaisin urputtamatta :drool:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Pirtulainen

Quote from: Kumimuna on Mon 13.02.2012 23:41:53 (UTC+0200)
Kaikinpuolin herkku ateria, paitti nuo potut :jepso:
Jopa vihreät pupeltaisin urputtamatta :drool:
jos ehdoton karppi on niin voihan noi korvata uppopaistetuilla lanttutikuilla...ja noi hirvipihvit pitää aina jättää korkeintaan medium, läpikypsä hirvipihvi on aikalailla niinku kengänpohjaa koittas pureksia...niin ja ruokajuoma kans hiukan hapan ;)
Koskaan ei voi onnistua, ei edes ikinä

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview